Bruno Konjević / Hanza Media
VEĆ IMAJU DJECU IZ PRIJAŠNJIH VEZA

Umorni, ali sretni: Filip Juričić i njegova zaručnica dobili prvo zajedničko dijete

Iako još uvijek skriva je li dobio kćer ili sina, Filip Juričić je fotografijom pokraj svoje zaručnice potvrdio da je nakon slatkog iščekivanja stiglo njihovo prvo zajedničko dijete.

Zagrebački glumac Filip Juričić (37) podijelio je sreću sa svima zbog dolaska prinove u obitelj: fotografija sa zaručnicom Nikom Dogan (28) pokazuje da su iscrpljeni, ali neizmjerno sretni što je sve prošlo u najboljem redu.

Filipa je u kratkom roku osvojila medicinska sestra Nika s kojom je prvi put viđen prošlog ljeta na Dubrovačkim ljetnim igrama, a kao par su stigli na premijeru drame "Revizor" u listopadu prošle godine. Nakon te uslijedila je još jedna premijera - ona u veljači 2018., predstave "Dvoje", gdje Nika više nije mogla sakriti trudnički trbuščić.

Kazalište Komdija

Da je njihova veza ubrzo postala ozbiljna bilo je jasno kada se Nika ubrzo nakon početka ljubavi uselila u njegov stan, a s obzirom da oboje imaju djecu iz prijašnjih veza - ona kćer Lotu, a on sina Jana - brzo su se uskladili i u roditeljskim obavezama pa sada, kada se njihovoj maloj obitelji pridružila još jedna beba, neće imati mnogo početničkih poteškoća. I dok će uživati u čarima prvih dana svojeg novorođenog djeteta, paru ni na kraju pameti neće biti vjenčanje, baš kao što im nije bilo ni prije.

- To može biti sutra, za mjesec dana ili za godinu. Nevažno. Jedan papir i jedno ‘da’ ne mogu promijeniti ono najdragocjenije što imamo i što smo pronašli - jedno drugo - kazao je Filip Juričić za magazin Gloria.

Linker
18. travanj 2024 05:22