Calvin Klein
Selah Marley

Unuka Boba Marleyja osvaja manekenski svijet

Kada su vam roditelji zvijezde, velike su šanse da ćete se u jednom trenutku naći u svijetu modelinga. Najbolji primjeri su Kendall Jenner i Gigi Hadid koje su trenutačno jedne od najtraženijih manekenki, ali i Georgia May Jagger, Kaia Gerber i brojni drugi...

Tom se podužem popisu ove godine pridružila i Selah Marley, kći glazbenice Lauryn Hill i bivšeg nogometaša Rohana Marleyja, sina legendarnog Boba Marleyja. Iako je još kao 13-godišnjakinja ušla u svijet mode, Selah je tek ove godine zaslužila pozornost. Tek je završila srednju školu, a već je nosila reviju slavnog repera Kanyea Westa, našla se na listi portala Vogue.com zbog svog stila, a za kampanju su je angažirali brendovi Calvin Klein i adidas.

Najuzbudljiviji projekt dosad bilo joj je upravo snimanje za američku kuću Calvin Klein jer se u kampanji našla uz legendu modnog svijeta Kate Moss i glumicu Margot Robbie između brojnih drugih.

Kako to često biva, 17-godišnjakinja nije sigurna čime se u životu želi baviti pa razmišlja i o glazbenoj karijeri, ali sada joj je trenutno najvažnije obrazovanje s obzirom da je krenula na New York University.

Calvin Klein

Linker
20. travanj 2024 00:41