David i Victoria na vjenčanju Princa Harryja i Meghan Markle
 Getty Images
Tresu se brda

Uoči 19. godišnjice braka Beckhamovi se protiv glasina o rastavi bore svim oružjem: Victoria je van sebe i ne bira sredstva

Nakon što se nevjerojatnom brzinom počele širiti glasine da je brak Beckhamovih pred raspadom, uspješna modna dizajnerica i bivši nogometaš pokušali su sve smiriti izjavnom za medije, no i to nije prošlo glatko.

'Ne postoje niti izjava (za medije) niti razvod. Ovo su samo lažne vijesti na društvenim mrežama. Ovo sve je jako čudno i velik gubitak vremena. Neće biti izjave, neće biti razvoda. Posrijedi je igra 'pokvarenog telefona' i 'lažnih vijesti', rekli su medijski predstavnici Victorije i Davida Beckhama koji bi trebali sljedećeg mjeseca proslaviti devetnaestu godišnjicu braka.

Zajednička izjava je izdana samo nekoliko sati nakon što su kladioničari prestali primati oklade na razvod. Kladionice su počele primati oklade nakon što se u tisuće i tisuće tweetova počelo nagađati da će Beckhamovi objaviti da se razvode.

Poznata dizajnerica i bivša spajsica demantirala je napise o bračnim problemima. 'Pišete gluposti', ljutita je bila Victoria koja već danima objavljuje tople obiteljske fotografije.

'Blagoslovljena sam jer imam prekrasnog supruga i lijepu, zdravu i sretnu djecu', izjavila je jednom prilikom popularna dizajnerica i dodala kako unatoč natrpanom poslovnom rasporedu njih dvoje uvijek pronađu vremena za sebe. 'David i ja nemamo što dokazivati. Volimo se, podržavamo se i snažni smo i kao partneri i kao roditelji', rekla je poznata vlasnica modnog carstva.

The British Fashion awards 2014 at the London Coliseum in London on the December 1, 2014.
<P>
Pictured: David Beckham and Victoria Beckham
<P><B>Ref: SPL900519  011214  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P>
<P><B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Victoria i David Beckham

Glasine da nešto nije kako treba u njihovom braku su krenule na vjenčanje princa Harryja i bivše glumice Meghan Markle gdje su joj mnogi prigovorili zbog njezinog namrgođenog lica, a u kombinaciji s tamnoplavom haljinom mnogima je izgledalo kao da je na karminama, a ne na vjenčanju. Ipak, čini se kako je 44-godišnja dizajnerica zapravo bila ljuta na svojeg supruga.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19: Victoria Beckham and David Beckham arrive at the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Razlog njezina ledenog lica je druga žena. Naime, njezin suprug David Beckham (43) je večer prije u Soho Farmhouse častio producenticu i event menadžericu Karu Keble-White koja je podijelila i njihov selfie.

Poznati par vjenčao se 1999. godine i zajedno imaju četvero djece – sinove Brooklyna (19), Romea (15) i Cruza (13) te šestogodišnju Harper.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19:  David and Victoria Beckham attend the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. Prince Henry Charles Albert David of Wales marries Ms. Meghan Markle in a service at St George's Chapel inside the grounds of Windsor Castle. Among the guests were 2200 members of the public, the royal family and Ms. Markle's Mother Doria Ragland.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Getty Images
David i Victoria Beckham

Linker
25. travanj 2024 19:09