privatna sreća sportašice

Uplovili u bračnu luku: Udala se najbrža Hrvatica

Nosi i titulu jedne od najbržih Hrvatica, a sada je dobila i titulu supruge. Zagrebačka atletičarka i njezin zaručnik u petak su izrekli sudbonosno 'da' kod matičara, a u listopadu ove godine očekuje ih veliko svadbeno slavlje.

Višestruka je državna prvakinja i rekorderka na srednje dugim prugama, Matea Parlov (27) vjenčala se za magistra kineziologije Dražena Koštru.

Ateičarka i ambasadorica krosa Sportskih Novosti se sa zaručnikom vjenčala u petak, a za svadbu nije izabrala klasičnu vjenčanicu već svečanu dugu haljinu boje fuksije. Dražen je za veliki dan odabrao plavi sako i bijelu košulju te sive hlače.

Na svom Instagramu podijelila je sretne vijesti s pratiteljima te najavila svadbu u listopadu, točnije 19. listopada ove godine.

Uz sreću na privatnom planu, Matea je i talentirana sportašica koja niže uspjehe. U Berlinu je u lipnju 2018. godine istrčala svoj prvi maraton u životu i otvorila vrata prema Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. Trkačica je Atletskog kluba Svetice i osmerostruka prvakinja Hrvatske na dugim prugama, ali i višestruka rekorderka. Matea drži državni rekord na 3000 metara od Hanžekovićevog memorijala iz 2015. godine.