Ranko Šuvar / Hanza Media
Čisti hedonizam

Uživaju na terasi kafića: Ana Gruica objavila prvu fotografiju s novim dečkom

'Nije službeno ako nije na Instagramu' je rečenica koja se danas može često čuti kada su u pitanju ljubavne veze, a pridržava je se i splitska glumica Ana Gruica koja je na svojem profilu napokon objavila prvu fotografiju s novim dečkom.

Sredinom rujna Ana Gruica je ekskluzivno za magazin Gloria potvrdila da zagrebački pisac i svjetski putnik Hrvoje Šalković i ona nisu više zajedno, a niti mjesec dana kasnije dala je natuknuti je da je njezino srce osvojio markantni splitski psihijatar Boran Uglešić. Oni su snimljeni kako izlaze iz splitskog hotela Park gdje svakodnevno ispijaju kave, ali splitska glumica tada još nije bila spremna javno iznositi detalje svoje nove veze.

Ipak, čini se da je period prošao jer je Ana Gruica na svojem Instagram profilu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju i otkrila da su proteklog vikenda uživali u Dubrovniku. Par nije bio sam: glumica nigdje ne odlazi bez sina Marata Ivana Šalkovića (2) kojeg je dobila u vezi s Hrvojem Šalkovićem. Par je s njezinim sinom na dubrovačkom Stradunu uspio uhvatiti "posljednje zrake sunca", a koliko su zaljubljeni pokazuju njihovi osmijesi na licima.

Linker
24. travanj 2024 01:45