privatni album
Sunca se treba paziti

Uživala je u VIP tretmanu: Poput prave dive, uz neizbježne šešir i rukavice, Josipa posjetila Krku

Glazbena diva Josipa Lisac u Nacionalnom parku Krka uživala je u danu kad nije bilo gužve, a posebnu gošću kroz ovu prirodnu ljepotu provela je vodičkinja Nikolina Lučić.

"Hvala na divnom gostoprimstvu. Uživala sam u magičnim ljepotama prirodne kulture i bogatstava. NP Krka u svojoj ljepoti je fenomen. Miris netaknute prirode, vode i čisti zrak za dušu i tijelo!", napisala je kraj objave na Facebooku Josipa Lisac koja je Nacionalni park obišla bez gužve.

Odjenula je crnu kombinaciju s crno-bijelom maramom, a nosila je i čipkaste rukavice. Pri ruci je imala i crni slamnati šešir.

privatni album
Josipa Lisac napunila je baterije u prirodi...

Glazbenu legendu Josipu Lisac, dobitnicu nag­­rade Porin za životno djelo, često opisuju kao ekscentričnu divu, no njoj takve pompozne kvalifikacije nisu nimalo drage. Više voli da je smatraju izuzetnom ženom koja je hrabro cijelog života birala svoj put, čak i onda kad je bila neshvaćena.

privatni album
Diva je uživala u posebnom tretmanu bez gužve...

privatni album
Diva je uživala u pogledu od kojeg zastaje dah...

Glazba nije hobi ni klasičan posao, nego misija i potpuna predanost.

Privatni album
Pogled na slapove je posebno čaroban...

Glazba nije hobi ni klasičan posao, nego misija i potpuna predanost.

Zanimljivo je da u čak 53 godine karijere i 70 godina života Josipa Lisac nije izazvala nijedan skandal.

"Imam doma album J.R. Augusta “Dangerous Waters”, koji je proglašen najboljim, i zaista je izvrstan. Ja bih mu ipak predložila da barem jednu pjesmu - recimo “Crucify Me”, koja je hit - pokuša snimiti na hrvatskom. Tu su i jazz pijanist Zvjezdan Ružić, mlade pjevačice Antonela Doko i Lu Jakelić te bend Chui, koji je fantastičan. Znam iz vlastitog primjera koliko je teško i neizvjesno održati uspješnu dugogodišnju karijeru, a oni tek trebaju pronaći svoj put. Znate kako je: danas ste dobili nagradu i zovu vas svi, a za tri mjeseca ne zove vas više nitko. Ustrajnost je najbitnija.", rekla je Josipa nakon što je dobila Porin za životno djelo jer joj je misija uvijek podržati mlade glazbenike...

Čitajte i:

Životni savjet dive hrvatske estrade: 'Treba probati, a ne unaprijed reći 'ja ne mogu'

Josipa Lisac: 'Sama sam ali ne i usamljena, nakon Karla ni jedan mi se muškarac nije usudio prići'

Josipa Lisac prisjetila se svoje najveće ljubavi: 'U tom trenutku sve je postalo jasno'

Linker
15. travanj 2024 09:28