Poznata glumica naviknula se na život pod maskama...
 Instagram/Leona Paraminski
Tuga i strah

Vatrena stihija: Leona Paraminski sa suprugom od požara pobjegla u Hrvatsku

Područje grada Los Angelesa zahvatili su požari zbog koji je evakuiran velik broj stanovnika. Upravo je iz toga razloga glumica Leona Paraminski, nekoliko dana ranije od planiranog, napustila američki dom i sa suprugom Tinom Komljenovićem otputovala u Lijepu našu.

Napuštamo Santa Barbaru s neopisivom tugom... Ali veselimo se što ćemo vidjeti svoju obitelj i prijatelje u Hrvatskoj. Nadam se da će naš dom još uvijek biti na mjestu kad se vratimo. Imali smo sreće što smo mogli tri dana ranije od planiranog otputovati u Hrvatsku! Evakuacija je započela u nekim dijelovima Sante Barbare, jako blizu nas... Puno naših prijatelja je već izgubilo svoj dom. A drugi su evakuirani i čekaju novosti. Nema dovoljno riječi s kojima bi mogla izraziti svoju tugu. Šaljem svima pozitivnu energiju! Bravo vatrogascima! Rade svoj posao izvrsno! - napisala je ispod objave na svojem Instagram profilu hrvatska glumica s američkom adresom Leona Paraminski (38). Područje Los Angelesa pogodila je vatrena stihija, a požari prijete i kućama brojnih poznatih - vatra se približila i elitnoj četvrti Bel Air u kojoj vilu imaju glazbenici Beyonce i Jay Z. Evakuirani su deseci tisuća stanovnika, a vatra se proširila i na područje Santa Barbare gdje posljednje tri godine domaća glumica živi sa suprugom Tinom Komljenovićem.

Dramatičnom stanju u Južnoj Kaliforniji pridonosi i jak vjetar zbog kojeg vatrogasci ne mogu kontrolirati vatru, a upravo su iz toga razloga glumica i doktor elektrotehnike u strahu za svoj dom. U Hrvatsku su isplanirali otputovali za blagdane, a na put su se uputili tri dana ranije od planiranog, u bijegu od požara. Zagrepčanka je nedavno počela predavati Glumu pred kamerom na koledžu Santa Barbara City, a bračni par je životom u Americi iznimno zadovoljan. Ipak ponekad im nedostaje Zagreb, a čemu se posebno veseli otkrila je krajem kolovoza u intervjuu. "Želimo osjetiti zimske radosti. Jedva čekam da vidim okićen Zagreb, da se družimo na otvorenom, po štandovima s prijateljima. Nikada nisam voljela zime, a sad mi fali ta promjena." otkrila je glumica za portal gloria.hr.

Linker
17. travanj 2024 01:04