instagram
vjerne na tribinama

Vatrene 'kaubojke': Od supruga naših rukometaša ne zna se koja je zgodnija

Hrvatska rukometna reprezentacija u petak u poslijepodnevnim satima igra svoju prvu utakmicu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, a protiv Islanda najglasnije će 'kauboje' bodriti njihove srodne duše - sve mahom ljepotice!

Luku Stepančića na tribinama bodri supruga Ana s kojom se 2016. vjenčao pred matičarem, a godinu dana kasnije bračne su zavjete ponovili u crkvi u Zagrebu, te odmah potom krstili i svog devetomjesečnog sinčića Jakova. Zavodljiva komunikologinja osim šarmom rukometaša koji igra desnog vanjskog je zavela i neodoljivim osmijehom.

instagram
instagram
crkveno vjencanje Luka Stepancic i Ana i krstike sin Jakov / crkva Majke bozje lurdske / Zagreb 26.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Luka Stepancic i supruga Ana
Maja Jurović

Na osmijeh svoje drage Lucije Žulj ponosan je i Domagoj Duvnjak koji joj je rođendan čestitao riječima: 'Sretan rođendan ti moja, vječno nasmijana djevojčice'. Romantični Duvnjak rodom iz Đakova zaljubili su se još tijekom srednjoškolskih dana.

instagram

instagram

Manuel Štrlek sreću je pronašao sa suprugom Inom koja mu je rodila kći Zoju, a u braku su od 2013. godine. Jedan od najboljih hrvatskih sportaša, otkako je dobio kći kaže da je njegov život idealan, a želja mu je proširiti obitelj. 'Htjeli bismo imati još djece, ali nema presinga. Možda za koju godinu, kako se dogodi, ništa nismo odlučili', rekao je nedavno.

instagram
instagram

Ovoga su ljeta Krešimir Kozina i njegova supruga Petra Filipović proslavili prvu godišnjicu braka u koji su uplovili u Opatiji nakon devet godina veze. Osim prve bračne godine u kolovozu se slavila još jedna važnija obljetnica - prvi rođendan njihove kćeri Magdalene.

instagram
instagram

Prije deset godina Lara Stipetić osvojila je laskavu titulu druge pratilje na izboru za najljepšu sportašicu Karlovca, ali ne samo to - osvojila je i srce rukometaša Luke Cindrića.

instagram
facebook

I Mia Šlogar Bićanić može se pohvaliti da je ponijela titulu najljepše - sa samo 18 godina rukometašica zagrebačke Lokomotive, izabrana je 2002. godine za Miss sporta Hrvatske. Bivša manekenka i pravnica za rukometaša Damira Bićanića udala se u srpnju 2014. godine, a u braku su dobili sina Bornu.

Bec, 300110.
Austrija je domacin EURO 2010 u rukometu od 19-31 01.10. U Becu se igraju utakmice poufinala i finala. Polufinale su izborile reprezentacije Islanda, Francuske, Poljske i Hrvatske. 
Polufinale, susret ekipa Hrvatska - Poljske.
Na slici: Mia Slogar.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajač / CROPIX

U rukometašicu se zaljubio i jedan od najstarijih članova reprezentacije, Zlatko Horvat. Sa suprugom Majom u braku je deset godina tijekom kojeg su dobili troje djece: sinove Pavla i Andreja te djevojčicu Laru.

instagram

Linker
02. travanj 2024 07:52