Profimedia, Backgrid UK
SNIMLJENA U STAROM KAŠTELU

Već ima više od milijun pregleda: Reklama Ryana Reynoldsa snimana u Istri pravi je hit

Reklama koju je Ryan Reynolds snimio u Istri napokon je objavljena, a u manje od jednog dana ima više od milijun i pol pregleda.

Glumac Ryan Reynolds u travnju je sa Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom u Istri snimao film "Hitman's Bodyguard 2", a kraj u kojem su snimali ga je toliko oduševio da je slobodan dan iskoristio za snimanje reklame za svoj džin. S redateljem Bryanom Rowlandom osmislio je ideju za promidžbeni film u kojem stvara savršenu bocu za džin, a kao lokaciju odabrao je stari kaštel u Kršanu. Reklamu čijem je snimanju prisustvovala i njegova supruga, glumica Blake Lively, napokon je pokazao svima i, istovremeno, napravio dobru promidžbu za Hrvatsku.

Kako je ekipa sa seta tada otkrila za Gloriju, Ryan je jednostavan i pristupačan, što je dokazao i kada je na kraju snimanja od većine zatražio imena profila na Instagramu, kako bi im mogao zahvaliti na odličnom poslu.

- S njim je lako raditi, a vrlo brzo se uvjerite da je veliki znalac koji ništa ne prepušta slučaju - kaže Krasimir Gančev iz produkcijske kuće Bunker, koju je odabrao za hrvatskog partnera, dok je šminkerica Asja Novaković otkrila da joj je bilo normalnije nego na drugim snimanjima.

Nedugo nakon posjeta Hrvatskoj doznalo se da će Blake Lively (31) i Ryan Reynolds (42) postati roditelji trećeg djeteta, ali par se trudi sakriti detalje koliko god mogu pa tako nitko nije ni zucnuo da je slavna glumica, koja je već imala popriličan trudnički trbuh kad je stigla u Hrvatsku, ponovno trudna. Blake i Ryan već imaju dvije kćeri - James (4) i Inez (2). Par se upoznao 2010. godine na snimanju filma 'Green Lantern', a već nakon dvije godine vezu su okrunili brakom te danas glase za jedan od najljepših holivudskih parova.

Linker
17. travanj 2024 14:34