REUTERS
NOVA LJUBAV

Već je zaboravio na Angelinu Jolie: Brad Pitt očaran plavokosom Britankom

Razvod od glumice i redateljice Angeline Jolie teško mu je pao: holivudski glumac Brad Pitt vidno je smršavio i izbjegavao je sva službena događanja koje je mogao izbjeći, ali za novi film "Izgubljeni grad Z" ipak je napravio iznimku - a sve zbog plavokose glumice koja mu je zapela za oko.

Čini se da 53-godišnji glumac ponovno ljubi. Iako na premijeri novog filma nisu mogli biti viđeni zajedno, na večeri nakon svečanog prikazivanja, okruženi grupom prijatelja, Brad Pitt i Sienna Miller naočigled su flertali. U jednom od luksuznih losanđeleških restorana ignorirali su sve okupljene i cijelu noć razgovarali samo jedno s drugim. Mnogi su primijetili da je Pitt, nakon dugo vremena, stvarno odlično raspoložen. Šuškanja o opipljivoj strasti između njih dvoje krenula su još na snimanju filma "Izgubljeni grad Z", novog projekta američke producentske kuće Plan B čiji je suosnivač Brad Pitt, a u kojem Sienna Miller igra jednu od glavnih uloga. Ipak, tada se britanska glumica oglasila i poručila kako je slavnog glumca imala priliku upoznati, ali da nikada s njime nije čak niti duže razgovarala te da se zapravo jako slabo poznaju. Ovog puta nije imala nikakav komentar, a nisu se oglasili niti iz Pittovog tabora.

HOLLYWOOD, CA - APRIL 05:  Actor Sienna Miller attends the premiere of Amazon Studios' 'The Lost City Of Z' at ArcLight Hollywood on April 5, 2017 in Hollywood, California.  (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Getty Images

Šuškanja o tome da se njemu sviđa plavokosa Britanka krenula su nešto prije nego je Angelina Jolie lani u listopadu predala zahtjev za razvod. Nakon njezine odluke krenula je gorka bitka za skrbništvo nad njihovo šestero djece i iznošenje "prljavog rublja" u medijima. Ipak, početkom godine shvatili su da nema nikakve koristi od toga i odlučili sve svoje probleme riješiti u privatnosti suda, bez da javnost zna za svaki njihov potez i odluku. Razvod nakon dugogodišnje veze i dvije godine braka i jednom i drugom je teško pao, ali za razliku od Jolie, Pitta redovito povezuju s nekim novim ljubavima: prije Sienne Miller pričalo se o glumici Kate Hudson, ali je ona to brzopotezno demantirala.

Linker
20. travanj 2024 05:16