Profimedia, AKM-GSI
Stiže roda

Već znaju spol: Eva Longoria u 43. godini objavila najsretniju vijest

Šuškanja je omiljena glumica napokon potvrdila!

Glumica Eva Longoria (42) i medijski mogul José 'Pepe' Baston (49) očekuju prvo zajedničko dijete. Sretne vijesti napokon je potvrdio njegov glasnogovornik. Naime, o trudnoći 42-godišnje glumica počelo se pričati još ovog ljeta, ali je ona medijske napise ignorirala i nije ih željela komentirati.

CANNES, FRANCE - MAY 23:  (EDITOR'S NOTE: This image has been digitally altered) Eva Longoria and Jose Baston depart the Martinez Hotel during the 70th annual Cannes Film Festival on May 23, 2017 in Cannes, France.  (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for L'Oreal Paris)
Getty Images for L'Oreal Paris

Ipak, zvijezda serijala "Očajne kućanice" dala je naslutiti da je trudna na nedavnom eventu Women Of Worth na kojem je neprestano dodirivala svoj trbuh dok je pozirala fotografima. Potvrđeno je da par očekuje sina, a Eva Longoria je u četvrtom mjesecu trudnoće.

Njoj će to biti prvo dijete, dok njezin suprug već ima roditeljskog iskustva. S bivšom suprugom Natalijom Esperon ima troje djece: kćer Nataliju (22) i blizance Marianu i Josea (14).

New Orleans, LA  - *EXCLUSIVE*  - Couple Eva Longoria and Jose Bastion are seen heading to the Serena Williams and Alexis Ohanian wedding in New Orleans. Eva looked stunning in a blue sequin gown.

Pictured: Eva Longoria, Jose Bastion



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 355540868, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Eva Longoria i Jose Baston

- On nije nimalo sebičan i odličan je otac. Njegova djeca su mu najvažnija i to je stvarno lijepo vidjeti – izjavila je ranije ove godine popularna glumica koja je s medijskim mogulom od 2013., a vjenčali su se prošle godine u Meksiku.

Prije dvije godine, nakon što su se zaručili, Eva je priznala da se boji kako je prekasno za nju da postane majka, osobito jer je u tom trenutku imala ispunjen život i nije imala želju da njih dvoje postanu roditelji. Ipak, Eva će iduće godine dobiti sina kojem, navodno, želi dati tradicionalno ime.

Linker
24. travanj 2024 23:22