privatni album
privatni album

fešta za feštom

Velika slavlja u obitelji sestara Zaninović: 'Oni su mali hahari, ali i mi smo bile takve'

  • 06.11.2018. u 10:25

  • Autor:
    • Nikolina Krznar

Prošla je godina dana otkako je splitska tekvandoistica Lucija Zaninović Kuzmanić postala majka: za proslavu prvog rođendana svog sinčića Ervina organizirala je Micky Mouse tulum, a za Gloria.hr je otkrila kako se njezin jednogodišnjak slaže sa samo mjesec dana mlađim sinom njezine sestre blizanke Ane Zaninović za kojeg se tulum tek priprema!

Dvorana u kojoj je Lucija Zaninović Kuzmanić trenirala taekwondo prije nekoliko je dana bila ispunjena dječjim smijehom: na mekanim puzzle strunjačama zabavljali su se gosti koji su stigli na prvi rođendan njezinog sinčića Ervina, kojeg je dobila u braku s Nalom Kuzmanićem.

- Djeca su bez straha mogla uživati i puzati zahvaljujući strunjačama. Sve je bilo tematski s Micky Mouseom u glavnoj ulozi, a najvažnije mi je bilo da Ervin bude okružen djecom jer ih obožava - otkrila nam je splitska tekvandoistica i dodala kako je na proslavi uz 25 odraslih bilo čak 17 djece. Među njima je bio i Ervinov najbolji prijatelj, njegov bratić Tomo s kojim provodi gotovo svaki dan. S obzirom na to da je Lucijina sestra blizanka rodila Tomu samo mjesec dana kasnije, njih dvojica su posebno povezani.

Privatni album

- Tomo i Ervin se odlično slažu i gotovo su svakodnevno zajedno pa primjećujem da se Ervin više niti ne zna sam igrati - govori nam Lucija i dodaje kako je mala razlika među njima zapravo dvosjekli mač jer joj sada sestra Ana ne može toliko pomoći s obzirom na to da ima svoje dijete, ali, kaže, kako ne bi to za ništa mijenjala.

Privatni album

- Oni će biti cijeli život jako povezani, poput braće, a to mi je najvažnije. Njih dvojica će si biti velika podrška, baš kao što smo i nas dvije jedna drugoj - izjavila je 31-godišnja Splićanka koja se veseli novim majčinskim izazovima.

- Iako je mjesec dana mlađi, Tomo već pokazuje interes za hodanjem, dok se Ervinu ne žuri pa mu je puzanje i dalje draže. Njih dvojica su pravi hahari pa ih zovemo malim tornadima jer odmah naprave nered, a najdraže im je ono što ne smiju. Moja mama kaže da smo i mi bile takve, s time da je nas bilo troje blizanaca pa bi sve porazbacali za tren oka - priznaje Lucija i dodaje kako dečki međusobno stalno nešto pričaju na svojem jeziku, ali ih nitko ništa ne razumije.

Privatni album

Privatni album