Chris Brown
 All Access Photo / Splash News
teške optužbe i pritvor

Velika sramota pala na ime Chrisa Browna

Cijeli svijet upravo prenosi nemilu vijest da je R&B pjevač Chris Brown uhićen u Parizu i to zbog sumnje na silovanje.

Za silovanje koje se navodno odvilo 15. siječnja u jednom pariškom hotelu slavnog je glazbenika Chrisa Browna optužila 24-godišnja žena.

Kako piše DailyMail, iz policije su izvijestili da je nakon prijave za silovanje u pritvoru završio Brown, ali i još dvoje ljudi. Policija je otkrila i da je jedan od privedenih tjelohranitelj pjevača.

Uhićenje se odvilo u ponedjeljak, a Chris Brown se još uvijek nalazi u pritvoru. Policija intenzivno radi na proučavanju prijave i prikupljanju eventualnih dokaza koji bi ukazivali na opravdanost prijave.

Djevojka tvrdi da je pjevača srela u noćnom klubu Le Crystal u središtu Pariza, nedaleko od Champs Elyseea, te da se silovanje dogodilo u hotelu Mandarin Oriental. U sobu se Brown, tvrdi nadalje, vratio s drugom ženom i još trojicom muškaraca. I navodnu žrtvu je, ustvrdila je, pozvao na druženje u hotelsku sobu, a kad su ostali sami, silovao ju je. Optužila je i njegovog tjelohranitelja i još jednog njihovog prijatelja.

Prvi problemi u ljubavnim odnosima za Browna su krenuli još 2009. godine kad je čak priznao krivnju za napad na njegovu tadašnju djevojku, pjevačicu Rihannu, kada je dobio uvjetnu kaznu u trajanju od pet godina.

Celebrities Attends The BooHoo.com Block Party in Hollywood
<P>
Pictured: Chris Brown
<B>Ref: SPL1674224  220318  </B><BR/>
Picture by: All Access Photo / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
All Access Photo / Splash News
Chris Brown

Linker
20. travanj 2024 08:11