60th Annual Grammy Awards Arrivals New York, U.S., 28/01/2018 Chrissy Teigen and John Legend. REUTERS/Andrew Kelly - HP1EE1S1UBC03
REUTERS
60th Annual Grammy Awards Arrivals New York, U.S., 28/01/2018 Chrissy Teigen and John Legend. REUTERS/Andrew Kelly - HP1EE1S1UBC03
REUTERS

NEKOLIKO TJEDANA RANIJE

Velika sreća slavnog para: Nakon problema s neplodnošću stiglo drugo dijete

Prije samo nekoliko dana požalila se kako joj je dosta ove trudnoće, a njezin sinčić kao da joj je odlučio ostvariti želju – i došao na svijet u srijedu navečer.

Model Chrissy Teigen (32) pohvalila se da su ona i njezin suprug, glazbenik John Legend ponovno postali roditelji – ovog puta dječaka.

- Netko je stigao – napisala je kratko uz emotikone koji su otkrivali da je u njihovu obitelj stigla beba, ali par nije podijelio ništa više o prinovi. Chrissy i John ponosni su roditelji dvogodišnje Lune, a s obzirom na to da su se dugo borili s neplodnošću, oba djeteta dobili su uz pomoć potpomognute oplodnje. Njihov sinčić, čije ime još nisu otkrili, stigao je na svijet nekoliko tjedana ranije – termin je slavnom modelu bio tek u lipnju.

Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* - Hollywood power couple John Legend and Chrissy Teigen get some shopping done at The Container Store at The Grove in Los Angeles, where Chrissy gave photogs a thumbs up. Legend and Teigen are parents to daughter Luna, and are expecting their second child, a boy, in June.
Pictured: Chrissy Teigen, John Legend
BACKGRID USA 15 MAY 2018, Image: 371867633, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Još prije par dana je šopingirala sa suprugom

Da će postati roditelji podijelili su u studenome prošle godine, a za Chrissy ni ova trudnoća nije bila lagana. U ožujku je otkrila kako je u prvih šest mjeseci trudnoće dobila 17 kilograma, a nedavno se požalila da ih i dalje gomila te da se toliko udebljala da je i njezin nos promijenio izgled.

Pregnant model Chrissy Teigen, wearing a green dress with white polka dots and Saint Laurent boots, goes on a lunch date with her daughter Luna Legend at Lure Fishbar in Soho in New York City, New York on February 20, 2018.
<P>
Pictured: Chrissy Teigen,Luna Legend
<B>Ref: SPL1661984 200218 </B><BR/>
Picture by: Christopher Peterson/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
photodesk@splashnews.com<BR/>
</P>
Christopher Peterson/Splash News

Chrissy s kćerkicom Lunom