Instagram Mirna Medaković Stepinac
Instagram Mirna Medaković Stepinac

MIRNA MEDAKOVIĆ STEPINAC

Velika sreća u domu Mirne Medaković: Prvo slavlje kod kuće u četvero

Dvije male 'žabice', kako kćerkice Zoru i Kaju od milja voli nazivati njihova mama Mirna Medaković Stepinac, prije dva i pol mjeseca unijele su neopisivu radost u glumičin život. A danas u njihovu domu vlada posebna atmosfera – Mirna po prvi put u životu svoj rođendan slavi u četvero! Kakav je to osjećaj, otkrila je za Gloriju.hr.

'Današnji rođendanski dan provesti ću u četvero, kod kuće, sa suprugom Hrvojem i kćerkicama. Poseban je to osjećaj za mene, možda malo čudan, ali i najljepši ikad – prvi put u životu, naime, na svoj rođendan nisam ja u prvom planu, već je sva pozornost usmjerena prema našim malim 'žabicama'', rekla nam je glumica Mirna Medaković Stepinac i otkrila da će za vikend ipak pokušati uhvatiti malo vremena za prijatelje i druženje i tako još jednom obilježiti svoj dan.

Mirna nije krila da joj je spoznaja da nosi blizanke bila pomalo šokantna jer se tome ni u snu nije nadala, osobito zato što u obitelji uopće nije bilo blizanačkih trudnoća. Mučili su je i dvostruki izdaci, no, na sve je zaboravila kad su njezine dvije srećice došle na svijet. Došla je tada s njima najveća životna radost, ali i dani i neprospavane noći koje treba izdržati.

'Velika su mi podrška i pomoć Hrvoje i obitelj, bez njih, dvoje djece odjednom, s istim potrebama, ne bih mogla podizati. Nedostaje mi sna, al sve ostalo je super', rekla je Mirna prije nekoliko tjedana za Gloriju.hr.

Sa svakim je tjednom malo lakše, no i dalje je muče ista pitanja: 'Najteže je kad plaču obje, a ja ih ne mogu primiti istovremeno i utješiti. Dvije su i malo me brine posvećujem li im jednako pažnje', rekla je tada Mirna i dodala da tijekom dana vole izlaziti u šetnje, a noći… 'kako koja!'

Srećom, u kriznim je trenucima uz Mirnu najčešće njezin suprug, ekonomist Hrvoje Stepinac koji se, uvijek ponavlja glumica - odlično snašao u ulozi oca.

Zaboravile smo mamin rođendan #babySteps

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on