Saša Burić
Pripreme su već počele

Velika sreća u obitelji Marina Čilića: Beba stiže iduće godine

Nakon veličanstvene pobjede na Davis Cupu i vjenčanja sa svojom dugogodišnjom djevojkom, proslavljeni hrvatski tenisač Marin Čilić slavi i dalje. Vijest da proširuje obitelj podijelio je na društvenim mrežama te simpatičnoj fotografijom otkrio da su pripreme za dolazak bebe već u tijeku.

Jedan od najboljih hrvatskih tenisača Marin Čilić (31) i njegova supruga Kristina Milković (29) vjenčali su se prošle godine u travnju, a sada očekuju i prvo dijete. Marin je sretnu vijest s prijateljima i fanovima podijelio na Instagramu uz simpatičnu fotografiju na kojoj pozira s dječjim kolicima.

"Nova kolica. S uzbuđenjem vam javljam da se tim Čilić širi. Novog člana očekujemo 2020. godine", napisao je Marin ispod fotografije. On i Kristina zaljubli su se još 2008. godine na Srđu, gdje je ona radila kao hostesa, a na istom mjestu su se i vjenčali. Ubrzo nakon što su prohodali, odlučili su se na zajednički život. Marin je uvijek isticao kako je Kristina uvijek tu za njega i da je njegova najvjernija navijačica.

Cavtat, 280418. 
Vjencanje Marina Cilica i Kristine Milkovic u Crkvi Svetog Nikole.
Na fotografiji: Marin Cilic i Kristina Milkovic. 
Foto: Niksa Duper / CROPIX
Niksa Duper / CROPIX

"Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, psihologiju i politologiju, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete... koje ja, doduše, rijetko slušam", našalio se malo Čilić u intervjuu za Gloriju.

--> Marin Čilić: 'Žena me dobro savjetuje, ali ja rijetko slušam'

Linker
16. travanj 2024 23:57