Getty Images
Tragedija

Velika tuga u domu španjolskog nogometaša: Preminula kći Luisa Enriquea

Bivši nogometaš i trener Barcelone objavio je tužne vijesti. Na Twitteru je objavio da je njegova devetogodišnja kćer izgubila bitku s teškom bolesti.

Španjolski nogometaš i trener Luis Enrique (49) proživljava najteže trenutke u životu. Prije pet mjeseci Enrique se povukao s mjesta izbornika španjolske reprezentacije kako bi mogao biti uz svoju obitelj i bolesnu Kćer Xanu, no ona je unatoč svim pokušajima izlječenja nažalost preminula od posljedica raka kostiju.

"Naša kći preminula je danas s devet godina, unatoč teškoj borbi koja je trajala pet mjeseci. Zahvaljujemo se svima na suosjećanju i diskreciji ovih mjeseci", napisao je na Twitteru te se zahvalio i bolnici u kojoj se Xana liječila.

"Strašno ćeš nam nedostajati, ali svakog dana podsjećat ćemo se na tebe, s nadom da ćemo se sresti u budućnosti. Bit ćeš zvijezda vodilja našoj obitelji", napisao je Enrique u oproštajnoj poruci.

August 29, 2019: Luis Enrique festej�³ junto a su hija la final ganada con el Barcelona en la Champions del 2015. Foto: Twitter., Image: 468018333, License: Rights-managed, Restrictions: * Central and South America Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press
Profimedia, Zuma Press

Nogometaši, klubovi i španjolski premijer Pedro Sanchez uputili su sućut bivšem igraču nogometa, a potom nogometnom treneru. Luis je igrao za Barcelonu i Real Madrid, a kao trener je vodio klubove Romu, Celtu, Barcelonu te potom reprezentaciju. 49-godišnji sportaš uz preminulu Xanu je sa suprugom Elenom Cullell otac sinu Pachou i kćeri Siri.

Linker
16. travanj 2024 20:03