Getty Images
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Velika životna drama jedine kćeri Elvisa Presleya

Zabrinuti socijalni radnici oduzeli su unuke Elvisa Presleya njihovim roditeljima nakon što je njihova majka Lisa Marie Presley pronašla hrpu uznemirujućih fotografija i videozapisa u računalu njihovog oca.

Osmogodišnje blizanke Finley i Harper Lockwood sada su zbrinute u kalifornijskom Centru za socijalnu skrb, a sudski proces koji će odrediti njihovu budućnost najavljen je za ožujak. Lisa Marie Presley, kći jednog od najvećih glazbenika u povijesti rock glazbe, tvrdi da je pronašla vrlo uznemirujući sadržaj u računalu oca djevojčica, njezinog četvrtog supruga Michaela Lockwooda.

Reuters
Lisa Marie Presley i Michael Lockwood, 2012.

Lisa Marie Presley, jedino Elvisovo dijete, tvrdi da je policija u pretresu kuće pronašla 80 različitih elektroničkih uređaja kojima se Lockwood služio, ali da ih još nisu potpuno analizirali. "Ne znam što će pronaći na ostalim uređajima, ali me strah da bi na njima moglo biti još mnogo gorih stvari", izjavila je Presley koja je u zahtjevu za razvod braka napisala da je "bila šokirana i prestravljena otkrićem i da je osjećala tešku mučninu."

Presely i Lockwood, 55-godišnji glazbenik, razdvojili su se u lipnju prošle godine nakon što je ona podnijela zahtjev za razvod. Tvrdi da je u braku s njim ostala bez gotovo čitavog svojeg bogatstva od 300 milijuna funti, a dodala je da mora plaćati dvije dadilje kao nadzor kada Lockwood ide posjetiti svoje kćeri.

Getty Images
Elvis i Priscilla Presley s tek rođenom Lisom Marie, 1968.

Brak Lise Marie Presley i Harpera Lockwooda trajao je 11 godina, a on sada navodno traži poništavanje predbračnog ugovora i zahtijeva alimentaciju od bivše supruge.

Linker
17. travanj 2024 13:26