Romantična šetnja supružnika pokraj njihove kuće na selu...
 face to face / Face to Face / Profimedia
Ne odustaju od luksuza

Veliki apetiti Beckhamovih: Unatoč financijskom krahu, David i Vicky mnoge su šokirali novim projektom

Iako je poznata dizajnerica lani otpustila desetke radnika i srezala troškove u svojoj kompaniji, 'stezanje remena' više joj ne pada na pamet, kao ni njezinom suprugu. Poznati par želio je dodatno 'ukrasiti' jedno svoje imanje, no ideja im je propala i to zbog dobrog razloga.

Čini se da Victoria i David Beckham ignoriraju financijske probleme u koje su uplovili u posljednjih godinu dana te si luksuzan život učiniti još luksuznijim. Nakon što su svom najstarijem sinu Brooklynu, koji se uskoro ženi s bogatašicom Nicolom Peltz, odlučili kupiti kuću, poznati par podnio je zahtjev za izgradnju jezera na svom imanju u engleskom rezervatu Cotswolds.

Jezero u obliku bubrega trebalo je biti dodatan ukras na imanju, no lokalne vlasti su odbile zahtjev jer izgradnja predstavlja potencijalan rizik za ugrozu biljaka i divljih životinja.

various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 540558968, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
David i Victoria više ne kane 'stezati remen'.

"Gubitak travnatih površina utjecao bi na ugrožene vrste, posebice vodozemce, gmazove, sisavce i ptice koje se gnijezde u zemlji", stoji u priopćenju.

Jezero je posljednje u nizu dodataka na imanju, nakon što su Beckhamovi dobili dozvolu za izgradnju tajnog podzemnog tunela, vinskog podruma i "super garaže". Trebalo je biti četiri metra duboko, prostirati se na 3000 četvornih metara, a oko njega bi bilo posađeno desetak stabala poput lješnjaka, hrasta, breze, trešnje i ostalih.

U financijskim problemima

Glasnogovornici Davida i Victorije nisu željeli komentirati cijelu situaciju, no par očito više "ne steže remen" kao na početku godine, kada je dizajnerica otpustila desetke radnika i srezala neke od troškova poput osobnog vozača. Kako navode britanski mediji, modna kuća Victoria Beckham bilježi u 2018. gubitak od oko 12 milijuna funti, iako je David uložio 25 milijuna funti kako bi podržao firmu. Otkako je osnovala modnu kuću prije deset godina, Victorijin brend u minusu je za 34,7 milijuna funti, a nekoliko puta ju je izvlačio upravo David.

No, to ih ne sprječava da i dalje pokušavaju živjeti naviknutim luksuzom, a to žele osigurati i svom sinu Brookylnu. David i Vicky bacili su se u potragu za savršenom kućom u Londonu koja bi odgovarala apetitima mladenaca. Inače, par se zaručio nakon nepunih godinu dana veze, a vjenčanje bi se trebalo održati sljedećeg ljeta i to na dvije lokacije.

Brooklyn i Nicola karantenu su proveli u Americi, no mladi Beckham želi živjeti u Londonu, gdje su mu i roditelji koji su presretni zbog vjenčanja njihovog mezimca. "Ne možemo biti sretniji što se Brooklyn i Nicola namjeravaju vjenčati. Želimo vam puno ljubavi i sreće za cijeli život. Jako vas volimo oboje", napisala je Victoria nakon objavljivanja zaruka.

Čitajte i:

Victoria Beckham je hrabro progovorila o rani iz djetinjstva koju je rado podijelila s Harper

Nitko nije ni slutio u kakvim je poslovnim problemima Victoria Beckham

Ljubav jača od svih skandala: Beckhamovi slave 20 godina braka

Buduća snaha Beckhamovih rasla u obilju: Tata joj obožava Trumpa, na posjedu imaju čak i albino paunove

Victoria oduševljena jer se nestašni sin 'smirio'! Brooklyn zaručio kći milijardera nakon kratke veze

Linker
16. travanj 2024 18:21