Catherine Zeta-Jones / Instagram
POSVETA OD RODITELJA

Veliki dan za 17-godišnjeg sina Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa

Ponosni roditelji još malo broje do odlaska svojeg sina na fakultet pa njegove posljednje korake prema novoj životnoj fazi emotivno popraćuju.

Glumica Catherine Zeta-Jones (48) i glumac Michael Douglas (73) ponosni su roditelji dvoje tinejdžera, a prošlog su vikenda emotivno obilježili odlazak svojeg 17-godišnjeg sina na maturalnu večer. Pravi izljevi ljubavi zaredali su se na njihovim profilima na društvenim mrežama, a Catherine Zeta-Jones podijelila je sa svojim obožavateljima kako se njezin Dylan sredio za odlazak na maturalnu večer i napisala da je neizmjerno ponosna na njega. Njihov sin će uskoro završiti srednju školu i krenuti na fakultet pa su oboje vrlo emotivni oko svakog velikog trenutka koji ih čeka.

Catherine Zeta-Jones / Instagram

Catherine Zeta-Jones / Instagram
Par sa sinom Dylanom

Velška glumica često podijeli fotografije svoje obitelji, pri čemu većina primijeti kako djeca više nalikuju na nju, osobito kći Carys. Ipak, Dylan i Carys su oboje krenuli stopama svojih roditelja jer svako ljeto provode u kampu gdje rade na mjuziklima i predstavama, a slavnoj glumici to nimalo ne smeta.

- Moj život je u glumačkom svijetu bio prekrasan pa ako oni žele glumiti, u potpunosti ih podržavam. Znaju sve poteškoće i postotke onih koji uspiju i onih koji ne uspiju. Ali oni su talentirani i motivirani pa vjerujem da će na kraju krenuti našim putem i pokušati ostvariti karijeru u glumi - izjavila je nedavno 48-godišnja glumica.

Linker
18. travanj 2024 19:58