promo
bilo je napeto

Veliko finale Supertalenta: Transform crew odnijeli pobjedu i 200.000 kuna!

U spektakularnoj završnici showa Supertalent, pobjedu je u sedmoj sezoni odnijela plesna grupa Transform crew i odnijela sa sobom nagradu od 200 tisuća kuna.

Nakon 12 točaka, neizvjesnost na pozornici s plesnom grupom Transform crew su dijelili natjecatelji Marko Antolković koji je završio kao drugi i Step'n jazz kao trećeplasirani.

Majin zlatni gumb, Transform crew,treći puta svojom koreografijom ovoga puta inspiriranom Fantomom iz opere, ostavili su žiri i publiku bez teksta, a najponosnija na njih bila je Maja. "Ako vi danas pobijedite to je zato što ste savršeni, kostimografija, dramaturgija, ples, sve! Vi ćete pobijediti jer ste najbolji, a ne jer vas je puno!", kazala im je.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
promo

Za plesnu grupu ovo nije prvo finale - već su jednom nastupali na pozornici Supertalenta i tada su završili kao drugoplasirani, a sada im ova pobjeda dolazi kao najljepši poklon za Božić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
promo

Martinin zlatni gumb Marko Antolković kojega prati glas božanskog vokala, nastupio je s Verdijevom Traviatom te mijenjao tenor i kontratenor. "Mislim da se nikada neću prestati čuditi tom Božjem daru i toj nevjerojatnoj lakoći življenja glazbe koju ti utjelovljuješ. Večeras smo mi jako sretni što si s nama ovdje i ja neću kriti svoju skromnost, ti si moj supertalent!" poručila mu je Martina.

Plesači s najbržim nogama, Step'n dance također su razdrmali pozornicu. "To što vi radite, to je sve samo ne lupanje nogama. Ovaj nastup bi mogao biti postavljen na bilo kojoj pozornici na svijetu!" poručio im je Janko, a Maja je kazala kako je ovo jedan od nastupa od kojega zastane srce.

Na 12. mjesto zasjeli su Duo Kamikazete, 11. Hayford Okine, 10. Benjamin Iličić, 9. Steve Starr, 8. Damiano Roi, 7. Stella Scholaja, 6. Dječji zbor glazbene škole Varaždin, 5. mjesto osvojio je Matej Mateković, a 4. Gabriela Braičić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
promo

Linker
16. travanj 2024 10:41