Marko Miščević / Hanza Media
sreća u obitelji

Veliko slavlje Lejle i Tarika Filipovića

Velikih deset godina braka slave danas Lejla i Tarik Filipović – u velikom stilu. Par je otputovao u Lejlin rodni Dubrovnik, a odmaraju u luksuznom hotelu gdje je slavlje počelo još jučer na koncertu njima omiljenog srpskog glazbenika Željka Joksimovića.

Senzualna bivša Miss Hrvatske pohvalila se kako ju je za tu prigodu uredila nećakinja Selma Vukotić, a ponosni suprug nije odolio ne fotografirati svoju dragu u haljini sa šljokicama kakva i priliči ovom dobu godine. Nema sumnje da će se par i na dan svog slavlja zabaviti uz koncert Dine Merlina s kojim će u Novu godinu ući svi oni koji će je dočekati na Stradunu.

Instagram
Lejla i Tarik Filipović u Dubrovniku

Tarik i Lejla vjenčali su se u tajnosti na Silvestrovo 2007.godine u Zagrebu, dva mjeseca prije negoli je ona rodila njihovog sina Armana. Feštu za prijatelje priredili su u čarobnom ambijentu imanja pod Sljemenom u srpnju 2008.

Zagreb, 030708.
Svadba Tarika Filipovica i Lejle Sehovic na luksuznom imanju Marincel kod Sestina. Na vjencanju kao gosti nazocili su Severina i Tomislav Petrovic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
Svadba Tarika i Lejle na luksuznom imanju Marincel kod Šestina u srpnju 2008.
Zagreb, 060208.
Vinogradska bolnica,Tarik, Lejla i mali Arman Filipovic izlaze iz rodilista,Arman je pri porodu tezio 3460 grama i bio dugacak 51 centimetar.
Foto: Ranko Suvar / Cropix
Ranko Šuvar / Hanza Media
U veljači 2008.godine Lejla je u Vinogradskoj bolnici na svijet donijela drugog sina Armana
Dubrovnik, 130808.
Tarik i Lejla Filipovic u vecernjoj setnji Stradunom.
Foto: Marko Miscevic / CROPIX
Marko Miščević / Hanza Media
Par tradicionalno ljetuje u Dubrovniku, a tako je bilo i 2008. kada su snimljeni na Stradunu

'Možda smo i malo previše vezani, i Lejla i ja, i s djecom. Kad sam deset dana snimao film u Njemačkoj i Nizozemskoj, oboje smo bili izvan sebe. Moram priznati da najviše uživam kad smo svi četvero na okupu, a trudim se da svaki dan barem ručamo zajedno jer navečer najčešće nisam kod kuće. Ako u danu kad imam predstavu i snimanje kviza samo dva sata provedemo skupa, srce mi je na mjestu', rekao je svojedobno Tarik u intervjuu za Gloriju i dodao da su mu godine provedene s Lejlom najljepše u životu.

zagreb 161298
lejla 
foto d.tadic
Damjan Tadić / Hanza Media
1998. Lejla Šehović proglašena je Miss Hrvatske
zagreb, 220207
koncert grupe 'indexi', koncertna dvorana 'vatroslav lisinski'
tarik filipovic i lejla sehovic
foto vjekoslav skledar
-slobodna specijal-
-spektakli-
Vjekoslav Skledar / Hanza Media
Tarik i Lejla na koncertu grupe Indexi na počecima veze

'Ali ljubav treba znati i sačuvati, ne uljuljkati se u svakodnevicu, nego je stalno oplemenjivati nježnošću i pažnjom', zaključio je Tarik kojega se nerijetko može vidjeti u gradu s buketom cvijeća koji nosi upravo svojoj supruzi čime se ona ponosno pohvali na Instagramu.

#kadteukucanirazvesele #sretanmirođendan #mojidecki

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Iako često putuju sa sinovima, Dinom i Armanom s kojima su protekih godina uživali u Dubaiju i turskoj Antaliji, vole ukrasti vrijeme samo za sebe, a tako je bilo i nedavno kada su uživali u Australiji gdje je Tarik igrao sa svojom predstavom 'Ćiro'.

Instagram
Lejla sa sinovima, starijim Dinom i mlađim Armanom u Turskoj

Instagram
Instagram

Linker
13. travanj 2024 21:28