Matea Smolčić Senčar
velikih 18.

Veliko slavlje u obitelji Rađa: O njihovoj ljubavnoj priči mogao bi se snimiti film

Viktorija i Dino Rađa proslavili su 18. godišnjicu braka. U njihovim bračnim vodama nikada nije dosadno, kao što nije bilo ni prvog dana kada su nakon što su se vjenčali odjeveni skočili s jahte u more, a emocije i danas frcaju na sve strane.

Bivša pjevačica i natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" Viktorija Rađa (42) i njezin 52-godišnji suprug Dino Rađa proslavili su 18. obljetnicu braka. Na svom Instagram profilu Viktorija je s obožavateljima podijelila nekoliko snimki s njihovog neobičnog vjenčanja koje se održalo na jahti ‘Duje’, a koja je bila usidrena pokraj Korčule. Nakon ceremonije vjenčanja mladenci su odjeveni skočili u more.
"Lijepo je lijepo biti za nekog vezan. Sretna ti naša 18.", napisala je Viktorija u opisu snimke, a na njoj su uz mladence njihovi kumovi Petar Grašo i njezina prijateljica Maja Batarelo.

instagram

Neobičan scenarij kako su se upoznali ispričali su nedavno u zajedničkom intervjuu za magazin Gloria Glam.

Upoznao ih je Toni Kukoč, ali još dugo vremena je prošlo dok nisu shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

"U to vrijeme bio sam jako dobar s jednom djevojkom. Kada bismo se htjeli čuti, ona je morala ići u stan k drugoj djevojci jer u svojem nije imala telefon. Ta druga djevojka bila je Viktorija, što ja, naravno, nisam znao. Jednom kad smo se dogovorili da ćemo se čuti, ona je zaboravila pa se na telefon javila Viktorija. Počeli smo spontano razgovarati, a ja sam potom sve češće zvao prijateljicu u vrijeme u koje se nismo dogovorili kako bih mogao pričati s Viki.", rekao je domišljati Dino koji je smislio romantični plan.

09.06.2019
viktorija i dino rađa
fotografije- matea smolcic sencar
Matea Smolčić Senčar

"Zamolio sam njezinu prijateljicu s kojom je nosila reviju da je nakon toga izvede van na dogovoreno mjesto. Viktorija nije imala pojma zašto je toliko nagovara, ali ipak je došla. Čekao sam ih u autu na parkiralištu, a kad sam ih vidio da prilaze, upalio sam duga svjetla. Iako sam do tada iza sebe imao i karijeru i brak i nisam bio balavac, kako se Viktorija približavala, počele su mi se tresti ruke i nisam se mogao smiriti", dok je Viktorija dodala. "A kad sam ga vidjela, doslovno sam kleknula jer su mi se koljena odsjekla."

Viktorija i Dino u braku su postali roditelji dvojice dva sinova; 16-godišnjeg Roka i 11-godišnjeg Nike, a Dino iz prvog braka bivšom suprugom Željanom, ima i 22-godišnjeg sina Duju.

Linker
12. travanj 2024 03:45