instagram
važan dan

Veliko slavlje u prgavoj familiji: Ovih 15 fotografija Balie Dee popravit će vam dan

Prije točno 365 dana roda je donijela malenu Balie Dee u obitelj Pearce-Dvornik, a od tada svaka njezina nova fotografija koju na društvenim mrežama objavi njezina utjecajna mama Ella popravlja dan čak 20 tisuća sljedbenika koliko ih djevojčica ima na Instagramu!

Preslatka Balie Dee, u obitelji znana i kao Pikuleta danas slavi prvi rođendan. Roditelji Ella Dvornik (27) i Charles Pearce (41), od jutra su slavljenički raspoloženi. 'Sretan prvi ročkas našoj Pikuleti. Ne mogu vjerovat da je vec godina prošla. Živjela ti nama još sto godina Balie Dee', napisala je razdragana majka.

'Doći će nam baka i prabaka, a tata radi ručak. Imat ćemo tortu i balone i malo ćemo se podružiti. Ništa pompozno. Za rođendan je baka od mene dobila autosjedalicu za svoj automobil, a Balie je dobila tricikl i još par sitnica. Ostatak će obitelji i prijatelja uplatit novce na njezin račun, jer realno, ima sve što joj treba osim mirovine. Inače, voli sve, a još uvijek ne priča puno osim što često kaže: 'Mama', rekla nam je Ella.

Instagram
Instagram
Balie Dee i Charles Pearce
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Njihova djevojčica s neobičnim imenom došla je kao kruna njihove ljubavi, 12. studenog u 1,34 minute i svima u obitelji Dvornik- Pearce iz korjena promijenila život. '51 sat smo čekali dramatičan dolazak na svijet ovog malog stvorenja', napisala je ponosna mama Ella nakon porođaja, a da ne bi bilo zabune objasnila je svima što znači njezino ime.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

'Balie se čita Bali. Ime je dobila po otoku Baliju u Indoneziji gdje smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači ‘vojnik’. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželio želju. Dee označava imena mog tate ‘Dino’ i Charlesove mame ‘Deirdre’. Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema. Slovo ‘e’ smo dodali na kraj Bali čisto da bude drugačije'.


instagram

Balie Dee je razigrana je djevojčica koja svojim krupnim očima osvaja svakoga na prvi pogled. Danas je veselo i kod bake Danijele koja, kako i svaka ponosna baka, puca od ponosa.

Danijela Dvornik,udovica Dina Dvornika snimljena u Sutivanu na otoku Braču                                                                                      snimio - Sasa Buric 260818
Saša Burić

'Od trenutka od kada je došla na ovaj svijet, daje nam osmijehe, radost i neizmjernu sreću. Mi joj to vraćamo u ogromnim količinama. Prva godina je tu! Radujemo se i budućim godinama', napisala je danas baka Danijela (51) koja je minulo ljeto provodila s njom na Braču.





Linker
25. travanj 2024 01:24