Mario Mandžukić nas je poveo do finala
 Profimedia, Newscom
IDEMO DO KRAJA

Vida zaradio bećarac, Vrsaljka obuzele emocije, a Mandžino ime krasi navijačkog fiću

Velika sretna obitelj, hrvatska nogometna reprezentacija zaokupila nam je misli, želje i snove, a danas je u centru pažnje cijelog svijeta.

Velika sretna obitelj, hrvatska nogometna reprezentacija zaokupila nam je misli, želje i snove, a danas je u centru pažnje cijelog svijeta.

Vatreni u 17 sati izlaze na teren na finalnu bitku s Francuzima, a u domovini je sve je podređeno najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Ovih dana nogometaši su glavna inspiracija i izvor kreativnosti jer svi znamo da ćemo se do kraja života sjećati i pitati druge 'Gdje si bio 15. srpnja 2018?'. Odlični igrači, veličanstvena atmosfera i snimke naših nogometaša iz svlačionice gdje pjevaju u glas kao jedan čini se kao odličan scenarij za neki blockbuster. S time se slaže i Will Smith koji će se uz kolege Nickyja Jam i Era Istrefija pobrinuli za dobro raspoloženje na predstavljanju službenog programa finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Spomenuti trojac zaslužan je himnu prvenstva naziva ' Live it Up', a istu će izvesti prije finalnog 'okršaja' između Hrvatske i Francuske. Will Smith je već sada 'nabrijan' na nogometni spektakl, a ne može se prestati nadiviti vrataru Danijelu Subašiću.

'Oduševio me vratar hrvatske reprezentacije u susretu protiv Rusije. Gledao sam tu utakmicu i kada se on ozlijedio mislio sam kako Hrvatska nema šanse za pobjedu. Ipak, on je čudesno branio, a u tom trenutku sam pomislio kako to nije normalno. Bio je to za mene najmoćniji, najposebniji trenutak prvenstva ' otkrio je Will i dodao kako će u finalu, što se tiče navijanja, ostati 'neutralan'.

Slavonac Domagoj Vida koji je glavni DJ naše reprezentacije i čiji sin David (2) je postao svjetski poznat zato što je na travnjacima trčao bosonog, zaradio je slavonski bećarac koji slavi njegovu igru. Time se pohvalila njegova supruga Ivana koja je uz sinčića najveća njegova navijačica.

Instagram
Vida dobio bećarac

Šime Vrsaljko od djetinjstva bio jako povezan s djedom s kojim je stvorio jako poseban odnos. Roditelji su mu nadjenuli ime upravo prema njemu. Fotografiju je objavio na svom Instagramu, ponosan što je pokojni djed uvijek vjerovao u njega.

DIDO PONOSNO NOSIM TVOJE IME

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)


Mario Mandžukić postao je ponos zemlje, a posebice njegovog rodnog grada Slavonskog Broda. Ovih dana postao je počasni građanin mjesta na Savi kojem uvijek rado pomaže. Mandža koji nas je poveo do finala fantastičnim pogotkom zbog kojeg je u Hrvatskoj izazvan blagi potres inspirirao je jednog kreativca koji je svog fiću ukrasio njegovim imenom nošen navijačkom groznicom.

Facebook Laganini SB
Fićo inspiriran Mandžom

Dejan Lovren je ako budemo prvaci svijeta obećao da će hodati nag, Ivan Rakitić da će tetovirati pehar na čelo, ako mu to dopusti njegova gospođa, a Vedran Ćorluka je nakon ulaska u finale otkrio da nije mogao zaspati od sreće. Nema sumnje, svi imamo istu dijagnozu - obuzelo nas je totalno navijačko ludilo.

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)



Linker
26. travanj 2024 18:48