Profimedia, AKM-GSI
Čisti luksuz

Vikend u ovom resortu stoji 2 milijuna kuna, ali slavnim sestrama to nije problem

Slavne sestre odrasle su uz oca milijunaša pa im boravak u skučenim šatorima na prljavom tlu ne pada na pamet.

Dio festivalskog iskustva predstavljaju i šatori postavljeni na blatnom tlu te noćenje pod zvijezdama, no glamurozne sestre Gigi i Bella Hadid odlučile su prepustiti takva veselja svojim vršnjacima i udobno se smjestiti u vili u kojoj im ništa neće nedostajati.

Gigi i Bella, kćeri manekenke Yolande Foster i milijunaša Mohameda Hadida navikle su na luksuzan život pa su za vrijeme vikend-posjeta festivalu Coachella boravile u vili Zenyara, koja nalikuje privatnom resortu, a u kojoj samo jedan vikend u vrijeme sezone festivala stoji čak 2 miljuna kuna, piše W Magazine. Smještaj ima kapacitet za 24 osobe.

BGUK_1208163 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Bella Hadid, Gigi Hadid



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 368855319, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Vila Zenyara nalazi se u Palm Springsu, u blizini Coachelle, a ima 11 spavaćih soba, 11 kupaonica, vanjski jacuzzi, teren za golf, casino, pogled na planine, bazen i plažu s bijelim pijeskom.

Gigi je na put povela i svog psića, Icyja, s kojim se družila za vrijeme doručka, a mlađa sestra Bella nije propustila priliku da se uz idiličan krajolik fotografira u topless izdanju i još jednom sljedbenike na Instagramu ostavi bez daha.

Snapchat

A post shared by (@bellahadid) on

U pustinji su djevojke spojile zabavu s poslom pa su uživale u brojnim koncertima te se pojavile na nekoliko evenata u sklopu Coachelle.

A post shared by Zenyara Resort (@thezenyara) on

A post shared by Zenyara Resort (@thezenyara) on

21-godišnja Bella bila je počasna gošća zabave brenda Levi's, a 22-godišnja Gigi na partyju kuće Moschino najavila je uzbudljivu suradnju H&M-a s tom poznatom talijanskom kućom.

A post shared by zi.gi_news__ (@zi.gi_news__) on

Šuškalo se i da je Bella cijelu subotu provela ljubakajući se s bivšim dečkom vikendom, The Weekndom no kasnije je nonšalantno izjavila: "To nisam bila ja".

Bella Hadid
Levi's Coachella Brunch Event 2018, Palm Springs, USA - 14 April 2018, Image: 368554796, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

U resortu u kojem posjetitelji mogu uživati u delicijama vrhunskih chefova, uz sestre Hadid vikend su provele i neke od anđelica kuće Victoria's Secret, koje su proteklog vikenda uljepšale travnjak poznatog glazbenog festivala Coachella, piše američko izdanje časopisa Elle.

A post shared by Zenyara Resort (@thezenyara) on

A post shared by Zenyara Resort (@thezenyara) on

Linker
25. travanj 2024 17:58