AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
kraj velike ljubavi

Više ne idu istim putem: Raspala se još jedna poznata obitelj

Gotovo desetljeće zajedničkog života nisu uspjeli spasiti ni zvijezda nekada megapopularne serije 'Beverly Hills, 90210' Ian Ziering i njegova supruga Erin Ludwig.

Ian Ziering, 55-godišnji američki glumac najpoznatiji po ulozi Stevea Sandersa u popularnoj seriji "Beverly Hills, 90210", objavio je da se razvodi. Za objavu je iskoristio društvenu mrežu Instagram, što je postao najčešći put kojim se slavni izravno obraćaju svojim pratiteljima.

U objavi je napisao da po cijele dane rade i tu se pogubili: "Iznimno teška srca moram vam reći da smo se Erin i ja rastali. Naš pretrpani radni raspored doveo nas je do toga da smo se tijekom godina potpuno udaljili. Erin je jedna od najposebnijih žena koje sam ikad upoznao i najbolja majka našoj djeci. Svašta sam čitao po medijima o nama, mnogi sada traže senzaciju tamo gdje ništa nije senzacionalno. Sve ružno što se piše o nama samo su poruke hejtera koji žele omalovažiti naše napore da krenemo dalje i pokušamo zajedno odgajati naše kćeri te im biti najbolji mogući primjer rastavljenih roditelja sa zajedničkim skrbništvom. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovo za nas teško razdoblje jer smo usredotočeni na ono što nam je najvažnije, a to su naša djeca", napisao je Ziering koji je u braku s Erin dobio dvije djevojčice - Mia ima osam, a Penna šest godina.

Studio City, CA  - Ian Ziering and Jason Priestley from 90's hit show
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je vezu započeo 2009. godine te su se zaručili i vjenčali godinu kasnije. Ovo je za proslavljenoga glumca drugi brak, od 1997. do 2002. bio je u braku s glumicom Nikki Schieler.

View this post on Instagram

It is with a heavy heart that I tell you Erin and I are splitting up. With our hectic work schedules we could not be busier, and over the last few years have grown apart. She is one of the most incredible women I have ever met and the best mom to our kids. It has come to my attention that things are being written and said to sensationalize a situation that is simply not sensational. Any quote attributed to me is completely false and solely meant by haters to undermine our intention to continue to get along, protect and raise our daughters, and be examples of successful co-parents. We ask that you respect our privacy at this difficult time as we focus on what is important to us, our girls. Peace and love, Ian

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Linker
18. travanj 2024 10:26