Profimedia, Backgrid USA
Tko bi odolio

Više nisu mogli kriti: Blake Lively i Ryan Reynolds napokon su pokazali bebu i 'slučajno' otkrili spol

Blake Lively i Ryan Reynolds trude se svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, zato ne čudi što su čak dva mjeseca skrivali da su dobili novu bebu. No, kako sretne vijesti ne valja dugo držati za sebe, Ryan je na Twitteru konačno objavio zajedničku fotografiju prinove i 'slučajno' otkrio spol djeteta.

Poznati glumački par Blake Lively (32) i Ryan Reynolds (42) prije dva mjeseca dobili su treće dijete, a dolazak novog člana obitelji skrivali su čak dva mjeseca. Blake i Ryan vrlo su uspješni u skrivanju svog privatnog života pa su slično napravili i s potvrđivanjem Blakeine trudnoće koja je u svibnju ove godine na premijeri filma "Pokemon: Detektiv Pikachu" otkrila trbuščić.

NEW YORK, NY - MAY 02:  Blake Lively and Ryan Reynolds attend the premiere of
Getty Images

O djetetu se sve ovo vrijeme nije ništa znalo, no ponosan otac više nije mogao skrivati uzbuđenje pa je s fanovima i prijateljima podijelio prvu zajedničku fotografiju sa suprugom i novom bebom te suptilno otkrio da se radi o kćerkici.

"Obožavam Britansku Kolumbiju. Želim da moje kćeri iskuse igru o ovom prirodnom okruženju u kojem sam i sam odrastao. Kandidat kojeg odaberete 21. listopada vodit će politiku o klimatskim promjenama naredne četiri godine. Ponosan sam na postignuti napredak u prošle četiri", napisao je Ryan iznad fotografije s Blake i malenom.

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 15:  Actors Ryan Reynolds (L) and Blake Lively pose with their daughters as Ryan Reynolds is honored with star on the Hollywood Walk of Fame on December 15, 2016 in Hollywood, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Getty Images

Par koji se vjenčao 2012. godine već ima dvije kćeri - četverogodišnju James i trogodišnju Inez, no ime treće kćerkice još uvijek je tajna, kao i njezino lice koje je Ryan na fotografiji prekrio emotikonom smiješka. Poznati glumac u travnju je ove godine s kolegama Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom snimao film 'The Hitman's Wife's Bodyguard' u Rovinju i reklamu za svoj brend džina Aviation, a nakon nekoliko dana pridružila mu se i supruga i glumica Blake Lively te su zajedno uživali u ljepotama Hrvatske.

Linker
18. travanj 2024 08:43