Brad Falchuk / Instagram
sve za brend

Više od mjesec dana skrivala: Zaruke potvrdila na isti način kao i razvod prije četiri godine

Iako su se mediji još prije više od mjesec dana raspisali o njezinim zarukama, popularna glumica i poduzetnica čuvala je 'ekskluzivu' za novo izdanje svojeg časopisa.

Gwyneth Paltrow (45) potvrdila je svoje zaruke upravo onako kako su mnogi i očekivali: na naslovnici novog izdanja magazina GOOP. Crno-bijela fotografija na kojoj pozira s budućim suprugom, producentom Bradom Falchukom (46) nalazi se na naslovnici novog broja u kojem će se naći još zaručničkih fotografija, ali i izjava o njihovoj vezi. Njezin lifestyle brend poslužio joj je i kada je prije četiri godine objavila da se razvodi od glazbenika Chrisa Martina. Zaruke za Brada Falchuka, kojeg je upoznala na snimanju serijala "Glee", dolaze nakon tri godine veze, a s obzirom na to da su oboje već bili u dugogodišnjim brakovima, s vjenčanjem im se ne žuri.

- Nevjerojatno smo sretni što smo se našli u trenutku u našim životima u kojem naši uspjesi i promašaji mogu poslužiti za građenje zdrave i sretne veze – stoji u njihovoj izjavi za medije kojom je 45-godišnja glumica zapravo najavila novi broj svojeg magazina.

Glumica iza sebe ima jedan brak: 2014. godine odlučila se razvesti od glazbenika Chrisa Martina, frontmena benda Coldplay, s kojim ima 13-godišnju kćer Apple i 11-godišnjeg sina Mosesa. Njihov razvod finaliziran je tek 2016. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima, baš kao što su i najavili kada su se odlučili razići. Brad Falchuk je prije Gwyneth bio u braku sa Suzanne Bukinik s kojom ima dvoje djece – kćer Isabellu i sina Brodyja.

Linker
24. travanj 2024 00:00