Charlotte Casiraghi
 Profimedia, TEMP Rex Features
sezona kraljevskih vjenčanja

Vjenčala se unuka Grace Kelly: U netipičnoj vjenčanici izrekla 'da' gdje i njezina baka

Unuka američke glumice i monegaške princeze u subotu je u Prinčevoj palači u Monaku izmijenila zavjete s filmskim producentom na civilnom vjenčanju. Prije pola godine postali su roditelji sina Balthazara te su sada službeno okrunili svoju ljubav.

Charlotte Casiraghi (32) kćer monegaške princeze Caroline i unuka Grace Kelly i producent Dimitri Rassam (37), sin francuske glumice Carole Bouquet izrekli su sudbonosno 'da' na civilnom vjenčanju, na istom mjestu na kojem se vjenčala i njezina baka. Mladenka je za veliki dan odabrala netipičnu vjenčanicu s potpisom modne kuće Saint Laurent.

Brend je fotografiju s vjenčanja objavio na svom Instagram Storyju. Charlotte je nosila kratku haljinu dugih rukava od čipkastog brokata ukrašenu s tri mašne, dok je mladoženja bio elegantan u tamnoplavom odijelu. Mnogi su odmah primijetili da je mladenka vjerojatno crpila inspiraciju iz haljine boje šampanjca dizajnerice Helen Rose koju je nosila njezina baka na svojoj civilnoj ceremoniji 1956. godine kada se udala za princa Rainiera. Klasične bijele salonke s tankim remenčićem oko gležnja i ležerno raspuštena kosa upotpunili su eleganti i minimalistički vjenčani look.

Svečanosti su prisustvovali obitelj i prijatelji - princ Albert, princeza Charlene s djecom, princeza Gabriella i princ Jacques, a ukupno je vjenčanju svjedočilo oko 300 uzvanika. Za Charlotte ovo je prvi brak, dok je za njezinog novopečenog supruga ovo drugi put da je stao pred oltar, piše magazin People.

Roditelji su postali prije šest mjeseci, no iz prijašnjih veza oboje imaju djecu. Dimitri je otac 7-godišnje djevojčice koju je dobio u prijašnjem braku, a poduzetnica je majka 5-godišnjeg sina Raphaela kojeg je dobila u vezi s bivšim partnerom, komičarem Gaduom Elmalehuom.

MONTE-CARLO, MONACO - MARCH 24: Dimitri Rassam and Charlotte Casiraghi arrive at the Rose Ball 2018 To Benefit The Princess Grace Foundation at Sporting Monte-Carlo on March 24, 2018 in Monte-Carlo, Monaco.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Dimitri Rassam i Charlotte Casiraghi

Poznaju se već dugi niz godina, kazali su prijatelji bliski paru, a njihove majke dobre su prijateljice godinama. Ljubav se rodila 2016. godine kada su ih prijatelji spojili na božićnom partyju u Parizu, a javnosti su vezu priznali 2017. godine te se zaručili godinu kasnije, u ožujku. Charlotte je trenutno 11. u redu za prijestolje, dok je sin Balthazar odmah iza nje, 12. po redu.

MONACO, MONACO - MARCH 30: (L-R) Dimitri Rassam and Charlotte Casiraghi attend the Rose Ball 2019 to benefit the Princess Grace Foundation on March 30, 2019 in Monaco, Monaco. (Photo by PLS Pool/Getty Images)
Getty Images
Dimitri Rassam i Charlotte Casiraghi

Linker
19. travanj 2024 13:12