instagram
Dan iz snova za sretni par!

Vjenčanica supruge Marka Tolje ostavlja bez daha

Sudbonosno 'Uzimam' ove su subote u crkvi Sv. Antuna u istarskom Kršanu izrekli hrvatski glazbenik iz Rijeke Marko Tolja i izabranica njegova srca Ana Ivančević.

'Udala se naša Ana! Čestitamo Ana i Marko Tolja. Sretno mladenci! Lijepa Ana je dugogodišnji eNVy room model, a s nama je od samih naših početaka', napisali su dizajneri domaćeg brenda eNVy room, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević na svom Instagramu pokraj fotografije sretnog para koji pozira na dan vjenčanja. Otkrili su tako da bajkovita vjenčanica koju je za svoj najsretniji dan izabrala supruga uspješnog glazbenika nosi upravo njihov potpis.

Anina je vjenčanica bila uska i širila se tek pri dnu, od čipke i zanimljivo obrubljena na dekolteu i kratkim rukavima. Kosu je mladenka svezala, a krasili su je neupadljivi bijeli cvjetovi, tek nekoliko pramenova pustila je da slobodno padaju niz lice. Mladoženja je nosio svijetlo smeđe odijelo i bijelu košulju.

Pjevač i manekenka u sretnoj su vezi još od 2011. godine. Da će se vjenčati, bilo je jasno kad je glazbenik s prijateljima početkom lipnja vlakom otputovao u Beograd, gdje su slavili njegovu momačku večer.

Linker
21. travanj 2024 14:53