Instagram
PAR ISPRED SVOG VREMENA

Vjenčanicu koju je Danijela Dvornik nosila na svom vjenčanju lako možemo zamisliti i na današnjim mladenkama

Posljednjih dana, Ella Dvornik na svom Instagram profilu objavljuje stare fotografije svojih roditelja, a one, jedna za drugom, sve nas vraćaju u sretne i zabavne trenutke prošlosti. Osobito obožavatelje njezina pokojnog tate Dina.

-Stare fotke mojeg tate i moje mame i njihove ljubavi prije mog rođenja. Moja mama je tu imala 22 godine a moj tata 25. Ljubav je i tada bila u modi, a bome su bili i modno osviješteni, napisala je Ella i u rekordnom roku prikupila mnogobrojne lajkove i komentare.

Tada 22-godišnja Danijela Dvornik na fotografiji je odjevena u čipkanu vjenčanicu ljubičaste boje, a samo frizura i ukras na kosi daju naslutiti da je riječ o samom kraju osamdesetih. Naime, Dino i Danijela vjenčali su se 12. kolovoza 1989. godine. Dino Dvornik, uvijek osebujan stilom, i na svom je vjenčanju bio poseban i ispred svog vremena. I dok bi danas bio apsolutno u trendu, bijela košulja, leptir mašna i tregeri hrabra su kombinacija za mladoženju s početka ’90-ih.

Uz fotografiju s vjenčanja, Ella je u istoj objavi podijelila još nekoliko fotografija svojih roditelja i njihove zaljubljene mladosti.

S obzirom na to da je njihova kći jedinica u drugom stanju, a nakon rođenja njezina djeteta potkraj godine sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom u narednim će mjesecima planirati i vjenčanje, mnogi se pitaju za kakvu će se kombinaciju za svoj najvažniji dan odlučiti kći Dvornikovih.

Linker
17. travanj 2024 13:34