Miranda Lambert / Instagram
Miranda Lambert / Instagram

DRUGI BRAK

Vjenčanje iz vedra neba: Nakon pola godine ljubavi odlučila da je on osoba s kojom želi provesti život

Niti šest mjeseci veze nisu joj bili potrebni da se odluči ponovno udati iako je do kolovoza prošle godine ljubila drugoga. Nakon razvoda i nekoliko veza, srce joj je osvojio njujorški policajac s kojim je pobjegla i vjenčala se.

Pjevačica Miranda Lambert (35) potvrdila je da se nedavno udala za Brendana McLoughlina (27), njujorškog policajca u kojeg se zaljubila relativno nedavno. Detalji njihove veze nisu poznati, ali country pjevačica je do kolovoza prošle godine bila s Evanom Felkerom, frontmanom grupe Turnpike Troubadours s kojim je prekinula nakon samo šest mjeseci veze. Čini se kako joj ovog puta nije trebalo niti toliko da odluči da je Brendan osoba s kojom želi provesti ostatak svojeg života.

- Upoznala sam ljubav svojeg života i vjenčali smo se. Srce mi je puno. Hvala ti Brendane što me voliš zbog mene - napisala je Miranda koja je time prvi put predstavila svojeg novog partnera. 

Slavna pjevačica je već bila u braku s country glazbenikom Blakeom Sheltonom. Njih dvoje su se razveli 2015. godine, nakon četiri godine braka, a on je već nekoliko godina u sretnoj vezi s pjevačicom Gwen Stefani.

Od razvoda je Miranda imala nekoliko ljubavi: s pjevačem Andersonom Eastom je bila nešto više od dvije godine, dok je ljubav s Evanom Felkerom trajala tek pola godine.

- Ljubav je teška i bila je pravi ringišpil za mene, ali zahvalna sam na svim turbulencijama jer su zahvaljujući njima nastala neke dobre pjesme - izjavila je svojedobno pjevačica koja je blistala u čipkastoj haljini njujorškog brenda Lela Rose Bridal.