ODJEDNOM BRAK

Vjenčanje iz vedra neba: Nina Mia Čikeš u 'gradu grijeha' blistala u bijeloj vjenčanici

Instagram
Tradicija kod nje ne dolazi u obzir pa nikoga nije začudilo što je zagrebačka arhitektica sa svojim odabranikom i kumovima pobjegla u Las Vegas i tamo se - vjenčala.

Nakon što je prošle godine u prosincu prekinula dvogodišnju vezu s glumcem i redateljem Miranom Kurspahićem, zagrebačka arhitektica Nina Mia Čikeš ubrzo je pronašla novu ljubav: početkom godine osvojio ju je Ivan Jelčić.

Tada nam je potvrdila da su jako zaljubljeni i zahvalila prijateljima što su ih upoznali, a sada je u Las Vegasu u bijeloj vjenčanici svojem odabraniku rekla "uzimam". Da je prvi put "uplovila" u bračne vode potvrdila je na svojem Instagram profilu fotografijom na kojoj mladenci blistaju od sreće. Nina Mia je za vjenčanje u "gradu grijeha" odabrala vjenčanicu domaćeg brenda Twins i crvene sandale s bijelim točkicam, dok je u rukama držala buketić bijelog cvijeća.

Osim što su ih spojili prijatelji, spaja ih i strast prema putovanjima: u veljači su posjetili Afriku, gdje su ih posebno oduševile hit destinacije Marakeš i Maroko, a sada su bili na velikom proputovanju SAD-om gdje su svratili do Las Vegasa i jedno drugome obećali ljubav do kraja života.