Getty Images for The Trevor Pro
ljubav je najvažnija

Vjenčanje iz vedra neba platile su samo dvije tisuće kuna

Cara Delevigne i Ashley Benson vjenčali su se u kapelici s Elvisovom tematikom u Las Vegasu.

Poznata britanska manekenka Cara Delevigne (26) i glumica Ashley Benston (29) uplovile su u bračne vode sa samo odabranim prijateljima koji su prisustvovali jednostavnoj ceremoniji u kojoj su obje odjenule crno.

Vjenčanje je za mnoge bilo iznenađenje, a djevojke su ga platile samo dvije tisuće kuna. Njihovo obećanje da će se voljeti do kraja života uživo je gledala Charlize Theron, Joe Jones i Sophie Turner.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Roxie + Cassie

Objavu dijeli Ashley Benson (@ashleybenson)

Vlasnik kapelice rekao je za The Sun da je ceremonija bila vrlo emotivna i da su djevojke bile van sebe od sreće. "Bile su sigurne u to što rade i koliko znače jedna drugoj. Nisu skidale osmijeh s lica. Njihova želja je bila da sve bude jednostavno.", dodao je.

U romantičnoj vezi su od 2018., a obje su brzo htjele stati na kraj glasinama i jasno su svima dale do znanja kakve je naravi njihova veza, a već tjednima se šuška o njihovim zarukama.

Vjenčao ih je matičar odjeven u Elvisa, a onda su pozirali kraj ružičastog Cadillaca.

Za sve one koji su imali negativne komentare na veselu vijest Cara nije imala milosti. "Izazivam vas da mi dođete reći sve u lice, a ne da mi poruke mržnje sipate na Instagramu", odbrusila je.

NEW YORK, NEW YORK - JUNE 17: Ashley Benson and Cara Delevingne attend TrevorLIVE NY 2019 at Cipriani Wall Street on June 17, 2019 in New York City. (Photo by Craig Barritt/Getty Images  for The Trevor Project)
Getty Images for The Trevor Pro

Linker
16. travanj 2024 08:27