Foto: Reflexion Studio
Ekskluzivne fotografije

VJENČANJE ZA PAMĆENJE Dinamovac i njegova Anita ostvarili najveći san

Subota iza nas bila je dan iz snova za 26-godišnjeg Dinamovca Marija Musu i izabranicu njegova srca Anitu. U crkvi Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu razmijenili su bračne zavjete, a potom se njihovih 150 uzvanika smjestilo u restoranu Lido Heart koji pruža pogled na jezero. Kako su se proveli u svadbenoj noći, tko je od poznatih uzvanika bio najveseliji te koje će smiješne trenutke najviše pamtiti, za Gloriju.hr ispričala je Anita Musa

Samoborac Mario Musa i Zagrepčanka Anita još su uvijek opijeni onim prvim, slatkim okusom braka u koji su stupili u subotu. Među njihovih 150 uzvanika, koji su doputovali ne samo iz cijele Hrvatske, već i iz Izraela, Njemačke, Srbije i BiH, bilo je i poznatih lica. Došli su im tako nogometaši Andrej Kramarić, Domagoj Antolić, Karlo Bručić, bivša voditeljica Tina Katanić, srpska pjevačica s bečkom adresom Jana Todorović. 'Jedino mi je žao što moj veliki prijatelj Marko Pjaca nije mogao doći na svadbu, ali jako sam ponosan na njega jer je bio dio finala utakmice Juventus-Real Madrid koja se igrala taj vikend', nije propustio napomenuti nam mladoženja Mario.

Mario Musa u Dinamu je od svoje petnaeste godine. Nakon prve tri godine otišao je na posudbu u Lokomotivu gdje je igrao pet godina i postao kapetan, a u međuvremenu je igrao i za mladu reprezentaciju. Nakon toga se vratio u Dinamo gdje je igrao još dvije godine, da bi potom otišao na posudbu u izraelski Maccabi, pa u švedski Hammarby. Sada se ponovo vratio u Dinamo, ugovor mu traje još dvije godine, ali kako kaže, otvoren je za inozemni transfer.

Foto: Reflexion Studio
Andrej Kramarić, Anita i Mario Musa

Anita, po zanimanju kemičarka koja se bavila i manekenstvom, ispričala nam je i kako su se ona i Mario upoznali. 'Naš susret je bio sasvim slučajan i sudbinski. Ni jedan ni drugi tada nismo tražili ljubav, sve se dogodilo posve neočekivano. Znala sam odmah da svoj život želim provesti uz njega gdje god bude igrao, pa makar to značilo i ići na kraj svijeta! Dugo smo već zajedno, a još uvijek mi se čini kao da smo se upravo zaljubili', ispričala je Anita i nastavila s ushitom: 'Zaprosio me u Izraelu u jednom prelijepom restoranu smještenom na plaži - u pozadini je svirala poznata izraelska pjesma, sve je bilo u znaku romantike. Upravo smo tu pjesmu izabrali i za prvi ples na dan vjenčanja!'

Dugogodišnja Anitina prijateljica Maria Mirela Sabljak bila je njezina kum, dok je Marijev kum bio njegov prijatelj Robert Tolić. A vjenčanje k'o vjenčanje, ne može proći bez pokoje ultrazabavne crtice. 'Najbolji trenutak večeri bila je borba za buket - moje neudate prijateljice valjda su pod obiljem emocija tu večer silno željele uhvatiti buket pa ih je većina završila na podu. Kad sam se okrenula izgledalo je kao da su u ringu', otkrila je kroz smijeh Anita te dodala im je iznenađenje večeri priredila i Jana Todorović koja je zapjevala nekoliko hitova.

A sada, slijedi im medeni mjesec, pa povratak obavezama. 'Medeni mjesec odlučili smo provesti na Jadranu, s obzirom da je Mariju prijelazni rok i ne može putovati predugo i predaleko. Unajmili smo lijepu vilu u mirnom opuštajućem okruženju uz more', kaže Anita.

Otkrila je Anita i da par priželjkuje djecu, najmanje dvoje! 'Naravno da su djeca u planu, voljeli bismo imati barem jednu curicu i jednog dečka, no ipak želimo još neko vrijeme sami uživati u braku. K tome, ne znamo u koju zemlju, odnosno grad će nas nogomet odvesti - sve su opcije otvorene. Mario je sada u najboljim godinama za nogomet i želi se dati maksimalno', otkrila je Anita Musa, još uvijek euforično raspoložena.

Fotografije snimljene u okriljju dvorca Trakošćan, Foto: Reflexion Studio

Fotografije snimljene u okriljju dvorca Trakošćan, Foto: Reflexion Studio

Reflexion Studio

Foto: Reflexion Studio

Foto: Reflexion Studio

Linker
28. ožujak 2024 09:17