John Pavlish
TATA OD ZANATA

Vlaho Arbulić sa svojom preslatkom Luce u shoppingu

Model i glazbenik sinoć nije propusto ekskluzivnu shopping večer na koju je poveo i svoju trogodišnju kćer.

Nakon predstavljanja kolekcije ERDEM X H&M u kavani Corso, sinoć je na istom mjestu održan ekskluzivan shopping koji nisu propustili brojni poznati. Među zaljubljenicama u modu, ona najmlađa je bila trogodišnja Luce Arbulić. Naime, model i glazbenik Vlaho Arbulić, koji se u posljednje vrijeme poprilično povukao iz javnog života, na ekskluzivan shopping stigao je sa svojom kćerkicom.

John Pavlish

S obzirom na to da su njegov stil često hvalili, Vlaho je sigurno pronašao neki komad za sebe, a najneodoljiviji par je kući otišao s punim vrećicama dizajnerske odjeće. Iako ga se ne može često sresti na javnim događanjima, a još manje u društvu trogodišnje kćeri, Vlaho na svojem Instagram profilu pokazuje da mu se život okreće oko njegove jedinice. Svako toliko podijeli neku fotografiju svoje malene Luce za koju je, nakon što se rodila, rekao "da je njegov kraj i početak".

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

Kultna kavana jučer je bila destinacija svih zaljubljenika u modu, a u ekskluzivnom shoppingu uživalo je više od 200 uzvanika. U čarobnom interijeru koji je pratio romantičnu kolekciju modne kuće Erdem za H&M uživali su brojne poznate dame kao što su Ljupka Gojić Mikić, Nevena Rendeli, Kristina Bradač i Barbara Kolar koje su kući otišle s novim komadima iz najočekivanije kolekcije ove jeseni.

John Pavlish
Glumica Ana Maras Harmander

Voditeljica Barbara Kolar

John Pavlish
Voditeljica Nevena Rendeli

John Pavlish
Model Iva Leko

John Pavlish
Bivši model i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić

Linker
20. travanj 2024 03:29