privatni album
BLISTAVA KARIJERA

Voditeljici Iris Cekuš i privatno cvatu ruže: 'Ni Bali Beg se ne bi bunio da ga usporede s mojim Pedrom'

Poznati svjetski model Iris Cekuš (34) uz suvoditelja Marka Mrkića odnedavno vodi lifestyle emisiju IN magazin petkom. Nakon 15 godine karijere u modelingu dobila je priliku probati nešto novo i to je objeručke prihvatila. Iris je sudbina povezala sa sadašnjim suprugom, jednim od najzgodnijih modela svijeta Brazilcem Pedrom Soltzom kojeg često zamijene za jednu poznatu tursku zvijezdu. Inače, kao obitelj su vrlo aktivni, puno putuju i uživaju u prirodi, a svaka i spontana obiteljska fotografija izgleda kao fotografija iz časopisa...

Imaš li tremu pred kamerama? Kako je savladavaš?
- Malo zdrave treme imam, ali kada se kamere upale i kada počnemo s najavama onda i ta trema prođe. Budući da i Marko i ja još uvijek učimo i novi smo u voditeljskom poslu, često se sami sebi smijemo tijekom snimanja pa ako je i bilo neke treme ona brzo nestane.

promo Nova TV

Kakvi su prvi komentari nakon "probijanja leda" prošlog tjedna i tvoje pojave na malim ekranima?
- Komentari su super, dobila sam jako puno pozitivnih poruka i mislim da smo se svidjeli gledateljima. Naravno da moramo još raditi na sebi, ali ja sam zadovoljna s nama kakvi smo bili.

Kakav ti je suvoditelj Marko, jesi li već dobila želju da uz njega naučiš plesati?
- Oduvijek volim ples i muziku, a moram priznati da sam gledala "Ples sa zvijezdama" i da su mi Marko i Viktorija Rađa bili super i navijala sam za njih! Voljela bi naučiti neke plesove, naravno, ali trenutno stvarno za to nemam vremena. Možda u budućnosti!

Plešeš li vani ili dok usisavaš kod kuće?
- Kako zadnjih par godina ne izlazim baš na mjesta na kojima se pleše, onda plešem po kući. Jednom prilikom sam plešući doma napravila neki nezgodan trzaj vratom i završila s ovratnikom! I dan danas se Pedro i ja smijemo toj situaciji.

I supruga si upoznala kroz modeling, je li u pitanju bila čista sudbina?
- Upoznali smo se na snimanju tv reklame za kultni talijanski liker Fernet Branca. Prvi puta smo se vidjeli dan prije snimanja na probi odjeće koju smo u reklami nosili. Ja sam došla sa svojom agenticom, a Pedro je već bio tamo. Kasnije mi je priznao kako sam mu se odmah svidjela, a moja agentica je meni nakon fittinga rekla kako bi tako zgodan i drag dečko bio super za mene! Zanimljivo je da sam ja tjedan dana prije tog posla bila na snimanju u Njemačkoj, a Pedro je snimao na Sardiniji i tada se dogodila erupcija vulkana na Islandu. Bilo je nemoguće naći letove za Milano, vlakovi su bili prepuni, potpuni kaos je zavladao i oboje smo stigli zadnji tren na snimanje. Očito nam je bilo suđeno.

privatni album
Pedro i Iris s kćeri Larom.

Milano i Zagreb su slični gradovi, što ti nedostaje od tamo?
- Najveća prednost života u Zagrebu je to što je moja obitelj u Hrvatskoj i Lara odrasta okružena ljudima koji ju vole i ima rutinu i sigurnost. Volim Milano i moram priznati da mi nedostaje život u Italiji. Volim njihov mentalitet, hranu, dragi prijatelji nam žive tamo. Nedostaje mi kaotičnost Milana, ta živost, puni barovi, restorani, shopping.. Dok vam odgovaram na ova pitanja letim iz Milana gdje sam upravo snimila kampanju za satove marke Frederique Constant, za Pariz i zapravo sam jako sretna što sam makar kratko provela vrijeme u gradu koji mi je i privatno i poslovno toliko puno dao.

Supruga ti često zamjenjuju za Bali Bega, (poznatog turskog glumca Buraka Özçivita), laska li mu to?
- Hehe, da čuli smo to više puta, sigurno mu ne smeta što ga uspoređuju s najzgodnijim turskim glumcem, a vjerujem da bi i Buraku laskalo da ga usporede s Pedrom.

privatni album

Kako najradije kao obitelj provodite vrijeme zajedno?
- Volimo putovati i privatno kada ne radimo, tako da čim vidimo da smo slobodni tražimo neko novo mjesto koje bi mogli posjetiti. Za vrijeme školskih praznika idemo na veća putovanja, primjerice u Brazil ili u New York. Volimo Lari pokazati nova mjesta, različite kulture, jezike.. Mislim da je to super za dijete, da odrasta otvorenog uma. Ako smo kući onda se najčešće družimo s obitelji, prijateljima, idemo na ručkove i izlete u prirodu.

privatni album

Linker
15. travanj 2024 22:07