Maja Jurović
već četvrta godišnjica

Vrijeme im brzo leti: Antonija Blaće otkrila tajnu sretnog braka, a suprug se našalio

Za popularnu voditeljicu i njezinog supruga 26. lipnja je poseban dan kojeg se rado sjećaju posljednje četiri godine, otkako su postali supružnici. Sa svojim pratiteljima su podijelili fotografije kao posvetu jedno drugome, svatko na svoj način.

"Tajna uspješnog braka je što vrijeme toliko brzo leti pa si odjednom već četiri godine u braku. Sretna nam godišnjica ljubavi", napisala je voditeljica Antonija Blaće (39) na Instagramu i fotografijama se prisjetila svog vjenčanja od prije četiri godine. Tada se na ljubav zaklela vaterpolistu Hrvoju Brlečiću (36).

Na Gornjem gradu pred 200-tinjak uzvanika su Šibenčani 2015. godine uplovili u brak, nakon dugogodišnje veze koju su započeli 2009. godine, a zaručili se dvije godine nakon.

"Brak je onaj pozitivni mrak, a ne mrkli mrak. Volim taj osjećaj doma, utočišta, sigurnosti. Iako, naravno, imala sam taj osjećaj i prije, ali slađe je reći 'suprug' nego 'dečko'. Puno slađe.", jednom je prilikom komentirala voditeljica RTL televizije.

Godišnjicu je na Instagramu obilježio i njezin suprug, no ne fotografijama s vjenčanja već jednom iz showa "Zvijezde" koji je njegova supruga vodila. Vaterpolist se na društvenim mrežama često našali s Antonijom pa je i ovoga puta objavio fotografiju na kojoj je "njegova bolja polovica", u društvu repera Vojka V.

"Sretna 4. godišnjica najboljoj ženi", napisao je uz emotikone srca.

Maja Jurović

Linker
20. travanj 2024 14:55