facebook
potpuno iskren

Will Smith ima grižnju savjesti zbog razvoda: 'To je najteža stvar kroz koju sam prolazio u životu'

Poznati holivudski glumac Will Smith otvorio se svojoj sadašnjoj supruzi oko patnje koju je prolazio dok je napuštao svoju prvu suprugu Sheree Fletcher i njihovog sina jer je na to gledao kao teški životni poraz.

Zvijezda filmova "Ljudi u crnom", "Dan nezavisnosti" i "U potrazi za srećom" Will Smith sjeo je na kauč svoje suprugu Jade Pinkett Smith i progovorio o najtežim trenucima svog života.

S glumicom Sheree bio je u braku od 1992. do 1995., a razlaz je bila najgora stvar koja mu se dogodila u životu. Svejevrsnu terapiju odradio je u emisiji Red Table Talk koju vodi njegova supruga Jada, a ono što je najviše mučilo je to što je tada napuštao i sina Treya, koji je tada bio samo dvogodišnji dječak.

"Razvod je najgora stvar kroz koju sam morao proći jer je za mene to značio veliki neuspjeh", rekao je Will.

U istoj emisiji je nedavno svoju verziju donijela Jada Pinkett Smith koja je progovorila o greškama iz svog privatnog života. Vrlo gledana i ugledna emisija na Facebooku imala je brojne zanimljive goste i teme, a glumica je talk show zamislila kao svojevrsnu ispovjedaonicu.



Sve je iznenadila kada je ugostila i Willovu bivšu suprugu kojoj se poželjela ispričati što je bila treća osoba u njihovom braku.

"Tada nisam razumjela što znači brak, nisam shvaćala što znači razvod, sada bi sve napravila drugačije, to nije bilo u redu', rekla je Jada sa suzama.

Ljubav iz vedra neba im se dogodila na setu serijala "Princ s Bel-Aira" gdje se upoznao i sprijateljio s Jadom. Došla je u "lov" na ulogu u serijalu, ali je na kraju pronašla ljubav svojeg života. Njih dvoje su postali jedan od najpoznatijih holivudskih parova, ali niti njih nisu zaobišli naslovi o razvodu - kojih je bio popriličan broj. Pričalo se o njegovim aferama pa o njezinim aferama, a neko vrijeme je par navodno odlazio i na bračno savjetovanje.

PASADENA, CA - FEBRUARY 05:  Actor Will Smith (L) and actress Jada Pinkett Smith attend the 47th NAACP Image Awards presented by TV One at Pasadena Civic Auditorium on February 5, 2016 in Pasadena, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for NAACP Image Awards)
Getty Images

"Na dan vjenčanja smo bili očajni. Plakala sam cijelim putem do oltara. Nikada se nisam pomirila s idejom braka i nikada neću – izjavila je Jada i dodala kako se slaže s dijelom "dok nas smrt ne rastavi"“, ali ne voli sva ta pravila koja dolaze s titulom supruge. A zbog očekivanja - i to ne samo okoline.

"Jada je dotaknula dno na početku petog desetljeća života. Tada više nije mogla glumiti "savršenu obitelj", što je Will zahtijevao. Plakala je svakog jutra punih 45 dana, dok mu napokon nije rekla da više ne može. Will je prošao teške trenutke u djetinjstvu jer je njegov otac zlostavljao njegovu majku i zbog toga je težio stvaranju savršenog doma, ali u svemu je Jada žrtvovala vlastitu sreću.

Čitajte i:

Sve u tajnosti: 'Mala Ashley' iz 'Princa s Bel Aira' rodila drugo dijete

Will Smith: 'Sin se dugo osjećao izdano i napušteno zbog našeg razvoda'

Supruga Willa Smitha otvorila dušu: 'Plakala sam do oltara i bila očajna, nikada se neću pomiriti s idejom braka'

Nakon svega, slave godišnjicu: 'Naučio sam ne boriti se s tobom zbog svojih sebičnih potreba'

Linker
14. travanj 2024 14:07