Profimedia, Face To Face A
VESELJE U KUĆI

Za njih nema krize nakon sedam godina braka: Stigla druga beba

Nakon kćerkice koja im je stigla prije šest godina, slavni par prije nekoliko dana ponovno je slavio – ovog puta zbog dolaska sinčića.

Manekenka Lily Aldridge (33)i glazbenik Caleb Followill (37) otkrili su da su im je prije nekoliko dana stigao sinčić, a s obožavateljima su podijelili i njegovo ime.

- Winston Roy Followill, blagoslovio je naše živote 29. siječnja 2019. - kratko je napisala Viktorijina anđelica na svojem Instagramu.

Maleni Winston četvrti je član njihove obitelji: kći Dixie Pearl stigla im je prije šest godina i najviše se veselila prinovi u obitelji.

Lily je u kolovozu prošle godine otkrila da očekuje drugo dijete sa suprugom, a u petom mjesecu trudnoće nosila je reviju za modnu kuću Brandon Maxwell na Tjednu mode u New Yorku te odradila još nekoliko angažmana s "trbuhom do zuba". Manekenka i frontman benda Kings of Leon vjenčali su se prije sedam godina, a čini se kako im sedma nije bila krizna, kako se često govori, jer im je upravo ona donijela još jedno veselje u obitelj.

Linker
20. travanj 2024 00:50