piper / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
ne drže se mjera

Za njih nema pravila o razmaku: Šetnja zaljubljenih golupčića gdje svako malo lete poljupci

Novi holivudski par lijepi proljetni dan iskoristio je za šetnju kvartom, a bez obzira na to što su ih vani dočekali fotografi, oni su bili u svom filmu.

Američki glumci Ana de Armas (31) i Ben Affleck (47) nakon nekoliko egzotičnih putovanja, sada se moraju držati kućnog praga. Zaljubljeni par prošetao je psa, a u šetnji su stalno bili zagrljeni, ljubili su se i nisu poštivali mjere od dva metra razmaka što može shvatiti svatko tko je zaljubljen.

Nova hollywoodska ljepotica i zvijezda novog filma o Jamesu Bondu za tu je prigodu odjenula crvenu dugu haljinu i tenisice i nije skidala pohotni pogled s Bena. Podsjetimo, Oskarovac Affleck i njegova 16 godina mlađa djevojka Ana upoznali su se na snimanju trilera "Deep Water", no iako su ih paparazzi pomno pratili, tek je nedavno "potvrđeno" da su par.

Brentwood, CA  - Ben Affleck and new girlfriend Ana de Armas are all smiles while they break from isolation to take their dogs for a walk. The pair held hands and couldn't keep the smiles off their faces.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 510814857, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon teškog razdoblja kada je završio na rehabilitaciji, Ben Affleck ponovno je pronašao sreću, a njegova mlada izabranica donijela mu je dašak ljubavi za kojom je žudio. Par je šetao kvartom i ignorirao fotografe. Ponašali su se kao da oni ne postoje. 47-godišnji Ben Affleck i 31-godišnja Ana de Armas šetnjom su razbili rutinu u karanteni. U šetnju su poveli i ljubimce, a šetnju su svako toliko začinili sočnim poljupcima i zagrljajima.

Brentwood, CA  - Ben Affleck and girlfriend Ana de Armas go for a walk with their dogs around the neighborhood and have few sweet moments. The pair held hands and snuck in a kiss during their outing.

BACKGRID USA 30 MARCH 2020, Image: 510787148, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: piper / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
piper / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ana je jako sretna s Benom. Naprosto obožava provoditi vrijeme sa svojim novim dečkom. Kemija koja se između njih dogodila je očigledna. Jako im je zabavno zajedno", rekao je za UsWeekly neimenovani upućeni izvor.

Slavni glumac se od Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, razveo 2015. godine i to nakon niza skandala, počevši od izvanbračnih avantura pa sve do liječenja od alkohola, ona mu je dala podršku.

"Najveće žaljenje u mom životu je naš razvod. Sram je stvarno toksičan. Ne postoji njegov pozitivan nusprodukt. To je samo zagrijavanje u otrovnom, groznom osjećaju niske vrijednosti i gađenja samom sebi', započeo je nedavno svoju ispovijest Ben Affleck.

"Dugo vremena sam relativno normalno konzumirao alkohol, a više sam počeo piti kada mi se brak počeo raspadati. Bilo je to 2015., 2016. godine. Moje prekomjerno uživanje u alkoholu posljedično je stvorile još više bračnih problema", iskreno je progovorio Affleck referirajući se na propali brak.


Pročitajte i:

Linker
15. travanj 2024 11:35