Vedran Peteh
OTKRILA I IMENA

Zagrebačka glumica Mirna Medaković Stepinac rodila blizanke!

Zagrebačku glumicu Mirnu Medaković Stepinac prijatelji i kolege zasuli su čestitkama: 31-godišnjakinja je u ponedjeljak rodila svoje jednojajčane blizanke čija je imena otkrila objavom na Facebooku.

Kada je saznala da nosi blizanke bila je u šoku jer u njezinoj obitelji prije nije bilo takvih slučaja, ali prvotna nevjerica ubrzo se pretvorila u veliko veselje i sada je spokojno dočekala rođenje svojih djevojčica u jednoj zagrebačkoj bolnici. Ona i suprug Hrvoje Stepinac otkrili su da su svojim kćerima nadjenuli imena Kaja i Zora, a ispod objave na Facebooku na prinovama su joj čestitali brojni prijatelji i kolege.

U trudnoći je, kako je otkrila za magazin Gloria, cijelo vrijeme radila vježbe za jačanje mišića leđa s obzirom na to da su ona podnosila najveći teret te se udebljala 15 kilograma, ali time nije razbijala glavu - najvažnije joj je bilo da su cure dobro. Isto tako, nije se opterećivala knjigama sa savjetima o njezi i brizi djece niti time što će i kako kada rodi, a s obzirom na to da nitko u njezinoj obitelji i među prijateljima nema blizance - na njihove savjete niti ne računa. Ali će zato moći razmijeniti iskustvo s voditeljicom Nevenom Rendeli koja bi blizance trebala dobiti početkom kolovoza.

zagreb 06.02.2017
Mirna Medakovic
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Linker
19. travanj 2024 05:34