živi smijeh

Zagrebačka glumica objavila urnebesne fotografije s obiteljskog odmora

Unutrašnjost Istre destinacija je na kojoj ovih dana uživa glumica Petra Kurtela, i to u najdražem društvu, onom dečka Igora Banovića, arhitekta i game developera, te njihova sina jedinca Relje.

Na društvenim mrežama domaće glumice Petre Kurtele kao lančanom reakcijom komentira se fotografija na kojoj ona 'stoji na glavi' u dječjem 'vrtiću' postavljenom na livadi pokraj bazena, dok njezin sinčić Relja naoko sasvim ravnodušno sjedi na ručniku i uživa.

Glumica, koja je rodila prije deset mjeseci, u zavidnoj je formi, primijetili su u komentarima mnogi njezini prijatelji i pratitelji. Mnoge je zanimala i bajkovita destinacija na kojoj uživa sretna mala obitelj: zelena šuma, livada i bezen okružen ležaljkama i lavandom u punom cvatu, na što je Petra odgovorila: unutrašnjost Istre.

'Vježbam “na suho” kako brzinom munje izvaditi ili staviti dijete u krevetić', napisala je 35-godišnja zagrebačka kazališna, filmska i televizijska glumica pokraj fotografije za pamćenje koju je objavila na Instagramu i koja je mnoge nasmijala. I ostale fotografije govore o nezaboravnom bijegu iz gradske vreve!

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

 

 

Saša Zinaja

Petra Kurtela