Getty Images
LIJepa gesta

Zagrljaj s kraljevskog vjenčanja koji je rastopio svijet

Iako je u mirovini, David Beckham ne miruje, što god napravi uvijek je u centru pažnje.

Nogometaš David Beckham (43) već pet godina uživa u mirovini, a iako više ne trči najpoznatijim svjetskim travnjacima, još mami uzdahe kao kad je bio na vrhuncu karijere.

Tako je bilo i na kraljevskom vjenčanju gdje je uspio sve oduševiti svojim stajlingom, a iako je dobio kritike zbog toga što u crkvi imao u ustima žvakaću gumu, opet je jednom gestom rastopio srca mnogih.

Naime, kad je dolazio na vjenčanje princa Harryja i Meghan, 12-godišnja djevojčica Amelia koja je preživjela teroristički napad u Manchester Areni 2017. potrčala je za njim zbog fotografiranja, a on je rado pristao na poziranje. Djevojčica je bila specijalni gost kraljevskog vjenčanja, a David joj je poklonio zagrljaj i fotografiju koju će pamtiti.

U njegovom društvu bila je njegova supruga Victoria koja ga je držala za ruku, poručujući svima da je David zauzet.

Beckham je na kraljevskom vjenčanju u Londonu uživao posebnu pažnju medija. Tepali su mu da izgleda poput kralja, a njegovo sivo Dior odijelo dobilo je same pohvale. Osim toga, David je izgledao poput modela za sunčane naočale, jer je cijeli stajling dodatno začinio jednima koje je posudio od supruge.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  David Beckham and Victoria Beckham arrive at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Odd ANDERSEN - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
David Beckham i Victoria Beckham

Linker
17. travanj 2024 15:18