Profimedia, Pacific coast news
užas je iza nje

Žali zbog prvog braka: 'Ne osjećam se krivom za razvod'

Iako je glumica i pjevačica trenutačno sretna sa suprugom, glazbenikom Taylorom Goldsmithom, put do ljubavne idile nije joj bio nimalo lagan.

Iako je glumica i pjevačica trenutačno sretna sa suprugom, glazbenikom Taylorom Goldsmithom, put do ljubavne idile nije joj bio nimalo lagan.

Glumica i pjevačica Mandy Moore (34) prošle se godine udala za frontmena grupe Dawes: u elegantnoj ružičastoj vjenčanici stigla je pred oltar gdje je rekla "uzimam" glazbeniku Tayloru Goldsmithu. Za svog supruga ima samo lijepe riječi i upravo joj je on bio podrška u najtežim trenucima, ali 34-godišnja holivudska zvijezda iza sebe ima jedan propali brak koji bi najradije zaboravila.

Iako je i ranije govorila kako su glazbenik Ryan Adams i ona bili premladi jer su se vjenčali kada su imali samo 25 godina te da se zapravo cijelo vrijeme osjećala kao da je zapela u tom braku, tek je sada za New York Times otkrila detalje te užasne veze u kojoj ju je on psihološki ucjenjivao i kontrolirao.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Mandy Moore is seen leaving a beauty salon in Beverly Hills. Mandy looked stunning in a red pleated dress and brown boots as she left the salon.

Pictured: Mandy Moore

BACKGRID USA 7 FEBRUARY 2019, Image: 412602241, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Mandy Moore

- Moj prvi brak nije bio pametna odluka. Nisam izabrala pravu osobu. Glazba je bila točka kroz koju me kontrolirao. Uvijek mi je govorio da nisam prava glazbenica jer ne sviram niti jedan od instrumenata. Njegovo ponašanje me na kraju spriječilo da stvaram nove kontakte i to u vrlo važnom periodu, sredinom mojih dvadesetih - prisjetila se i dodala kako su često pisali zajedno pjesme, ali ih nikada ne bi snimili.

- Zakazao bi termin za nas dvoje da bi me onda zamijenio s nekom drugom pjevačicom, a uz to me odgovarao da surađujem s više producenata - objasnila je Mandy i dodala kako je upravo zbog njega nastradala njezina glazbena karijera. Njegov odvjetnik je njezine izjave nazvao "nekonzistentnima s njegovim viđenjem njihovog odnosa", ali Times je objavio slične optužbe još sedam žena koje tvrde kako im je Ryan obećavao da će im pomoći s glazbenom karijerom, ali bi ih na kraju ucjenjivao i sve bi se pretvorilo u seksualno napastovanje.

Mandy Moore and her husband Ryan Adams take their dog for a stroll in the park on Saturday afternoon. 
EXCLUSIVE July 11th, 2010 Los Angeles, CA, Image: 76837173, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, NPG
Profimedia, NPG
S bivšim suprugom 2010. godine

- Ne osjećam se krivom za razvod. Nimalo se ne krivim. Pronašla sam izlaz i kada sam to učinila, prilike su se opet počele otvarati - govori glumica koja se u godini razvoda od prvog supruga ponovno vratila u centar pozornosti, ali glumom. Glavna je zvijezda hit serije "This is Us", a sada radi na filmu "Midway".

Linker
26. travanj 2024 07:00