Tomislav Krišto / CROPIX
Čista idila

Zaljubljen preko ušiju! Janko Popović-Volarić pokazao zašto mu nikad nije dosadno uz novu dragu

Domaći glumac priznao nam je jasno i glasno da je zaljubljen preko ušiju, a unatoč pandemiji i neizvjesnim vremenima, on u životu uživa punim plućima.

Glumica Janko Popović - Volarić trudi se čuvati svoj privatni život dalje od medija, no nije mogao odoljeti objavi nekih od fotografija koje je snimio s djevojkom Petrkom Švađumović. Par je nakon Korčule, Lošinja i Istre, obilazio otoke te Gorski kotar.

"Jedna zabrinjavajuće sladunjava morska fotka vs. sramotno realistična", komentirao je Janko koji je dinamičnu 2020. dočekao uz djevojku i 1. siječnja svima objavio da ponovno ljubi.

"Mogu imati milijun kriterija i karakteristika koje mi se sviđaju kod žena, ali na kraju me ponese nešto sasvim drugo. Sve se svede na tu jednu iskru. Kod žena mi je važno ono što mi je važno i kod ljudi općenito - da nisu zle, sebične, razmažene…", rekao je glumac u intervjuu za Gloriju o kriterijima koji ga vode pri odabiru partnerice.

Osim uživanja u ljubav, tijekom pandemije je Janko uživao i u više slobodnog vremena, no nedostajali su mu odlasci u kazalište i koncerti. "Najviše mi nedostaje svakodnevica bez svijesti o potrebi držanja razmaka, a kondiciju održavam vježbanjem, planinarenjem, plivanjem i košarkom", rekao je Janko koji ima vrlo raznolik glazbeni ukus.

"Što se glazbe tiče, ljeto su mi svojim dubokim glasovima obilježili Leonard Cohen, Tom Waits, Johnny Cash, David Bowie… Njihove albume ponovno slušam na gramofonu koji sam nedavno popravio nakon što je godinama skupljao prašinu. Radio slušam na internetu: ujutro jamajčansku stanicu Alpha Boys School Radio, a poslijepodne britanski Jazz radio", dodao je.

Čitajte i:

Janko Popović Volarić: 'Prisilna pauza mi je dobro došla - živim zdravije, čitam više i odmaram'

Speed date s Jankom Popovićem Volarićem koji je na sedmom nebu: 'Jesam, zaljubljen sam'

Nova ljubav već ga je izmorila: Janko Popović Volarić zbog djevojke osvaja najviše vrhove

U novu godinu s novom djevojkom! Nakon propalog braka i kratkih veza, Janko Popović Volarić ponovno ljubi

Linker
25. travanj 2024 13:59