Maja Šuput u romantičnom baru
 Instagram/privatni album
Kad na red dođe zajednički život...

Zaljubljena Maja zbog zaručnika mijenja navike: Odustala je od svog omiljenog fetiša

Pjevačica Maja Šuput još uvijek vrijedno skuplja milje na putovanjima. Nakon što je bila u Italiji, skoknula je do Rovinja, zatim nastupa u Požegi, a za vikend je u Međugorju.

Maja Šuput (38) i njezin odabranik Nenad Tatarinov (34) u velikim su planovima za zajednički život, a par se ne odvaja jedan od dugog.

Pjevačica je prije nekoliko mjeseci objavila fotografiju s njihovog puta na Maldive i otkrila da su se u tom "raju na zemlji" u siječnju i zaručili. Maja je vrlo otvorena oko planova, tako je ispričala da grade novo ljubavno gnijezdo, a Nenad je počeo pratiti svoju zaručnicu gdje god nastupa.

Zaljubljeni par nedavno je otišao u poznati rovinjski bar Valentino koji je nezaobilazna stanica svih romantičara. Bar nema uobičajene stolice, nego sjedeća mjesta 'glume' same stijene gdje se s koktelom u ruci čeka zalazak sunca. Energična pjevačica je očigledno u sedmom nebu, jer se zbog svog dragog počela odricati svog najvećeg fetiša - štikli. Za romantični je izlazak obula tenisice, dok je njezin dragi nosio espadrile s printom leptirića.

Maja cijelom svijetu svakog trenutka želi reći kako je zbog Nenada izgubila tlo pod nogama, a zbog toga nosi čak i sunčane naočale s okvirima u obliku srca koje to itekako komuniciraju.

Ljubav moja slatka

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

'Volim energične, lijepo odjevene i dotjerane muškarce - takozvane "košuljaše". One koji mirišu, pristojni su i ne psuju, džentlmene, biznismene, svjetske putnike, ljubitelje glazbe… Znala sam što želim i sad sam to pronašla. Nenad me privukao i zato što je vrlo slobodan u izražavanju emocija. Neki ljudi igraju igrice i ne žele otvoriti karte, a on je vrlo topao i odmah mi je rekao što osjeća. Pritom je ostvaren na svim poljima pa ne mora glumatati - nedavno je nabrojila sve njegove kvalitete zbog kojih se i pristala udati za njega.

I sta ti vise treba????

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Linker
20. travanj 2024 11:46