Instagram
Romantika na Instagramu

Zaljubljene zvijezde slave Valentinovo: Maja Šuput dobila poklon koji je veći od nje!

Obilježavamo najromantičniji dan u godini koji će neki proslaviti u privatnosti, a neki će svoju ljubav podijeliti i na društvenim mrežama. Neki od slavnih i poznatih u Hrvatskoj i izvan njezinih granica slave na jednostavan i klasičan način, a neki pak pomiču granice i pripremaju nesvakidašnje poklone.

Domaće i strane zvijezde niti ove godine nisu propustile priliku da ljubav prema svojim partnerima podijele i na društvenim mrežama. Pjevačica Indira Levak na Valentinovo se odlučila zasladiti i sa suprugom je podijelila tortu. Svojim je pratiteljima poručila da se vole svaki dan, a ne samo danas kada obilježavamo Dan zaljubljenih.

Većina naših poznatih dama su dobile buket cvijeća. Ljupka Gojić Mikić umjesto ruža se pohvalila buketom tulipana, a ogromnim buketom za koji će teško pronaći vazu pohvalila se pjevačica Maja Šuput.

View this post on Instagram

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Instagram

Pjevačica i glumica Sementa Rajhard od zaručnika je također dobila buket narančastih ruža.

View this post on Instagram

#happyvalentinesday #mylove #morning

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Bivša missica Ivana Delač Instagram pratiteljima je čestitala Valentinovo uz zavodljivu fotografiju na kojoj pozira s balonima i u čipkastom bodiju. Poduzetnica i bivša Miss Universe ljetos je podnijela zahtjev za razvod od supruga Ivice Đole, ali čini se kako je pronašla razloga da i dalje vjeruje u ljubav.

Ljepotica njemačkog podrijetla Heidi Klum ljubav svom mlađem partneru Tomu ljubav je izjavila animacijom uz opis 'Volim te Tom Kaulitz'. Njezina kolegica s modne piste, Gisele Bundchen svima je poručila da ljubav šire svaki dan.

View this post on Instagram

Ich liebe Dich Tom Kaulitz

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

View this post on Instagram

Words have power. If love and kindness lie behind these words, they become charged with positivity and can have a magical effect. But if thoughts and words arise from anger or jealousy, they can do a lot of damage. When you are not feeling good, stop, breathe, so you won’t say things you can regret later. Let’s use our words to spread LOVE and create a more loving world. As palavras têm poder. Se o amor e a bondade estão por trás dessas palavras, elas se tornam carregadas de positividade e podem ter um efeito mágico. Mas se seus pensamentos e palavras vierem da raiva ou da inveja, podem causar danos. Quando você não está se sentindo bem, pare, respire, para não dizer coisas que você pode se arrepender depois. Vamos usar nossas palavras para espalhar o AMOR e criar um mundo mais amoroso.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Pjevačica Miley Cyrus nedavno je uplovila u bračnu luku s glumcem Liamom Hemsworthom kojem je uz zabavan meme čestitala dan zaljubljenih i poručila mu da ga voli.

Kod Kardashiana se slavi jako ili nikako - Travis Scott svojoj je djevojci Kylie Jenner priredio tunel napravljen od ruža s puno svijeća, a s obzirom na to da mediji već dugo nagađaju o njihovim zarukama, možda je na najromantičniji dan u godini reper odlučio postaviti veliko pitanje 21-godišnjoj beauty mogulici s kojom ima i jednogodišnju kćer Stormy.

Instagram

Instagram

Linker
18. travanj 2024 10:39