Instagram
kad stisnu obaveze

Žanamari iskreno o gubitku apetita nakon tri godine preskakanja obroka

Otkako je rodila svoju djevojčicu Gabrijelu, pjevačica Žanamari Perčić ne krije da joj je kćerkica na prvome mjestu. Kako je iskreno ispričala, da bi uspjela sve stići u poslovnom i privatnom svijetu, često joj se dogodi da preskoči koji obrok u danu.

Kantautorica iz Tučepa, Žanamari Perčić, i njezin suprug Mario Perčić koji se također bavi glazbom, roditelji su postali u svibnju prije nepune tri godine. To im je donijelo nova iskušenja, baš kao i svakom paru na svijetu koji iskusi roditeljstvo. Žanamari je na svom Instagramu iskreno progovorila koliko su je posljednjih mjeseci obveze preuzele - da nije stigla ni redovito jesti!

'Čitam ovotjedne naslove u novinama kako se ‘ne sjećam kad sam zadnji put pojela pošten obrok’... I zaista, kod kuće sam toliko fokusirana na Gaby da zaboravim jesti... zato moram repostati ovu fotku od prije tjedan dana, jer sam tu večer zaista JELA! Dva sata nisam prestala trpati hranu u sebe. U jednu večer nadoknadila sam mjesece preskočenih obroka! Mislim da je stvar u glavi. Treba mi zaista posebno opuštena atmosfera i dobro društvo da se vrati stari apetit. Sad dal’ je to ozbiljan poremećaj u prehrani ili samo normalna pojava kad postaneš roditelj, ne znam. Popraćeno je i jačim poremećajem bioritma, ali dobra vijest je što svi simptomi prestaju taj tren kad ‘prestanem razmišljati’ i živim u trenutku. Cheers za trenutke opuštanja koji život znače. I cheers za mog voljenog muža koji me razumije i kad sam napeta i trudi se učiniti mi život ljepšim... Tako da se makne u studio dok me ne prođe. Ili me izvede na večericu', napisala je Žanamari.

Linker
18. travanj 2024 15:10